Elkezdődött az IT forgatása

Andy Muschietti (Mama) instagrammra posztolta az alábbi képet, amivel bizonyította, hogy legalább a rendező székét már kifizette a stúdió. Bill Skarsgard (“Hemlock Grove,” The Divergent Series: Allegiant) lesz Pennywise.

13525448_1794342567467100_1265101803_n

human
írta
2016. 06. 30. 17:53
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Elkezdődött az IT forgatása” bejegyzéshez

  1. Na kivancsi vok. Nincs tele a padlas jo sk adaptaciokkal. A konyv nagyon adta, szurkolok, hogy a film is elvezheto legyen.

  2. Mama, nagyon jó horror volt. Remélem nem csak egyszeri szerencsén múlott, hogy jót rendezett.

  3. A 90′-es feldolgozással mi volt a gond?! Miért kell mindenből, ami jó volt remake,reboot stb…(azt most hagyjuk, hogy mennyire tért el a könyvtől) Tim curry-t és a többi színészt, a finoman használt effektek,trükkök.fokozatosan adagolt feszültség, nehéz lesz túlszárnyalni vagy legalább hasonló színvonalat elérni úgy gondolom.
    A srác jó választásnak tünik így elsőre, remélem pozitívan csalódom. Csak ne váljon túlságosan nagy szokássá,divattá-már az, hogy minden klasszikus,kult filmből remake …. a 2006-os Omen-től számomra gyalázat, amit művelnek adaptációkkal stb…

    1m4g1n3: Véleményem szerint többségben vannak a “jók”, Stand by Me,Misery … sok-sok címet tudnék,lehetne írni! :)

    A Setét Torony forgatása is megkezdődött, na igazán csak attól félek, hogy mit sikerül nekik összehozni, Elba :S .. drukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.