Sully-előzetes: Tom Hanks leszáll egy utasszállítóval a Hudson folyóra

Igaz történeten alapul a film: arról a pilótáról szól, aki egy utasszállítóval kénytelen volt a Hudson folyón landolni, mivel mindkét motorja leállt a gépnek. Mivel a hőstett nem tenne ki két órát, és talán az emberek kíváncsiak az esemény utáni időkre, így a baleset mögötti vizsgálatot, és a nép véleményének változását is láthatjuk majd.

Nem elég, hogy Tom Hanks és Aaron Eckhart a főszereplő páros, de a rendező Clint Eastwood. Szeptemberben nézzük. A poszter alatt ott a trailer.

sullytrailer

17 hozzászólás a “Sully-előzetes: Tom Hanks leszáll egy utasszállítóval a Hudson folyóra” bejegyzéshez

 1. Pocok: Azért van egy nagy különbség a két film között. Az, hogy ez valóban megtörtént.

 2. eastwood imádja az emberi drámákat, de kicsit uncsik ezek, annak ellenére, hogy remek a rendezés és a szinészi játék is mindig.

 3. Valami bajom azért van a filmmel, egyszerűen az, hogy Tom Hanks már elhasznált arc az ilyen szerep típúsokhoz, nálam várósabb lenne egy másodvonalbeli, de tehetséges karakterszínésszel.

 4. Kulfoldi oldalrol:
  Jo hogy az Uncharted film elott a szereplok kulon filmet kapnak, megy az univerzum epites:D:D

 5. Ton: :D :D Ez nagyon nagy.
  Okké, nem bánom, játszhatja Tom Hanks Sully-t az Uncharted filmben, pontosan ezzel a fizimiskával.

 6. Ajánlom mindenkinek a “Capitalism, I love you” című filmet Michael Moore-tól, abban 2 percben összefoglalja a kapitány sztoriját, különösen amikor a kongresszusi meghallgatáson olyat mond, amire senki nem számított.

 7. Tom Hanks a tűzzel játszik. Nem tanult az Apolló-13 és a Számkivetett esetéből? Nem fogja mindig megúszni…

 8. Pilótaként és filmszeretőként ez a film az egyik legjobban várt. A Flight nem volt rossz dráma, de nélkülözte a valóságtartalmat. Ebben bízok, adottak hozzá a nevek, adott a történet. Nagyon várom!

 9. Biztos rendben lesz. Eastwood odateszi, de egyetertek Totoro-val hogy Hanks kezd elhasznalt lenni mar ezekhez. Amint meglattam, hogy o jatsza egybol az volt a reakciom hogy “ki mas?!”. Egyszeruen csak nem ertem miert kell ez. Mintha nem lenne mas aki kepes eljatszani. Tom Hanks zsenialis, imadom, de nem akarom minden ilyen tipusu filmben ot latni…unalmas. En tenyleg nem tudom hogy megy ez, de olyan erzese van az embernek mintha lenne 15 szinesz aki oda fer az ilyen filmekhez es azon kivul mindenki mehet a f*szba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.