14 hozzászólás a “Drift” bejegyzéshez

  1. Szep autó. Van benne mazarati porse nisszan. Kar, h a filmet nem menti meg.

  2. Tök jó, hogy a szuper inteligens autobotok mindig olyen hétköznapi autókat választanak, mint a kék Veyron, méregzöld Corvette, piros Huayra. Igy aztán ellehet vegyülni észrevétlenül.

  3. Vagy, h miert kellett egy “rég várt ” Tmnt filmbe egy bazi nagy nappali havas/váras jelentenek lennie, mikor ilyen helyszin abszolúte nem volt jellemző a rajzfilmre. Lett volna kikötő, raktár, üzem, de nem havas táj kint a szabadban. Csak meg jobban kijott a gagyi cg egyébként is. Sajnos még sorolhatnam. Értem én, h olyan változtatásokat akart amik ugy szint adnak cuccnak. De nem így kellett volna. Tehat, hiaba a technologia/látvány (pl Optimus ketté vágja a buszt) , de ezt nem Baynek koszonhetjuk. Ez csak az “ilyet még nem lattunk” faktor volt. Baynek a heréket meg a szivarozókat köszönhetjuk. Ja, mindezt szivárvány színben. Köszi.

  4. Direkt txt fileba írtam vagy 2 oldalt, mondom becopyzom, erre eltunik b+. Torold ki az egeszet a pi***ba..

  5. Alapvető hibákról kezdtem dünnyögni, mindezt jó hosszan mobilról, h szopjak is. Olyanokat irtam, h Baynek semmi érdeme a filmben, hisz ami jó volt, az a látvány. Az “ilyet még nem lattunk” faktor. Olyan alapvető hibákat irtam, mint Megatron ultimate monsztanak valo beállitasa az elso részben , de úgy h meg az autobotok is féltek tőle es akivel Optimus is csak táposkodott. Majd a második reszben mar Optimus 3 alcat is elvert. Nem értett az egyensulyokhoz. Vagy, h soha nem tudtak a tfek szabadon szebb kocsivá valtozni. Ez kötött dolog volt. De ott van donatello, vgy reszelő kinézete is. Stb.

  6. kecske: hozzá sem nyúltam semmihez lol, most ültem le az adminhoz ma először. vagy ha a telefonod baszta el akkor sorry.

  7. Főcím helyett úgy kéne kezdeni, hogy a “következő 2,5 óra termékmegjelenítést tartalmaz.”

  8. Főcím helyett úgy kéne kezdeni, hogy a “következő 2,5 óra csak termékmegjelenítés.

  9. én akkor is örülök hogy újabb rész kerül a mozikba, lehet h szarabb mint amit ti szeretnétek látni, de legalább vannak :D

  10. Na, már megint egy olyan hétköznapi verda, ami tökéletesen elvegyül a többi között… kár, hogy a filmet ez már nem menti meg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.