Részlet a Killing Joke-ból

A DC Insider showban mutatak egy jelenetet az egyik legjobb Batman sztoriból készülő animációs filmből. Háát, a rajzstílus nem biztos, hogy új nézőket szerez a DC nem is rossz animációs filmjeiknek.

(3:57-nél kezdődik)

human
írta
2016. 07. 06. 03:46
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Részlet a Killing Joke-ból” bejegyzéshez

 1. Őszintén? Én sosem értettem, hogy miért tartják a valaha volt egyik legjobb képregénynek a Killing Joke-ot. Nem mondom, hogy rossz, de semmi olyat nem látok benne, amitől több lenne az átlagosnál egy fokkal jobb Batman sztorinál

 2. Egyet értek a semmi különlegessel. Valahogy egyáltalán nem tudom várni, maximum talán csak a kíváncsiság miatt, de maga a sztori teljesen átlag volt. Semmi extázis, vagy reveláció, pedig sok dologra ad magyarázatot elvileg.

 3. KÉPREGÉNY SPOILER

  Giggsy (Glory glory Man Utd :)), highwaycat: A legikonikusabb DC gonosz eredetsztorija, a Gordon lány-szál a maga korában igen brutálisan ábrázolva, azóta persze magasabban van az ingerküszöb. :) Nem tudom mi igaz belőle, de olvastam, hogy az egyik szerző szerette volna, ha Joker meg is erőszakolja a csajt mielőtt lelövi, de a kiadónál ez már nem fért bele, ma már ha sokkolni akarnának, lehet hogy más lenne a helyzet.

 4. Tudom hogy mellékes, de én még mindig az animáció minőségén, stílusán vagyok kiakadva, ótvarszarul néz ki. (ferdébenn sétál a folyosón,mint ahogy kellene, alapvető optikai beállítás kb egy 7-8 éves, átlagosan rajzoló gyerek is be tudja lőni a testek viszonyát a környezethez)
  Na mindegy, nagyon érdekelne, de nálam ez így nem működik, igazán lehetett volna igényes.

 5. @Kenike: (Glory-glory, de Ő sajnos elhagyta a klubot:( )
  Hogy mennyire eredetsztori, arra már nem emlékszem (megvan már pár éve, hogy olvastam) Az a bizonyos lövés ami megmaradt, meg hát az utolsó néhány képkocka, ami azóta is temérdek képregényes beszélgetés témája. Ilyen szempontból érdekes persze, de az igazán nagy csavarok valahogy elmaradtak belőle. Aztán az sem kizárt, hogy tényleg csak a kiadása, meg az olvasásom közt eltelt idő miatt tűnt kicsit ezerszer látottnak a sztori, de azok után, hogy mennyire mérföldkőnek tartják mindenhol, nekem csalódás volt.
  Az az erőszakolás dolog meg jó, hogy kimaradt (már ha tényleg volt valaha tervben). Abszolút karakteridegen lett volna.

 6. Csak azt nem értem, hogyha A sötét lovag visszatér 1-2 olyan szépen meg volt rajzolva (hasonló stílusban, de szebben), akkor ezt miért nem lehet azon a szinten tartani? egy stúdió, ugyanaz a hős, nem értem…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.