7 hozzászólás a “A Szépség és a szörnyeteg teaser posztere” bejegyzéshez

  1. Emma Watsonnak úgy kell most ez, mint egy falat kenyér, mivel a mostani filmje kis hazájában kemény 120 fontot húzott.

  2. Hermione(rozinka) megszekszuálja a farkasembert. Csodás……érdekli a lyukas zoknit. Csak a kis kamasz majmok fognak beülni rá, az aktuális, “nagy Ő”-nek hitt analfusz csajaikkal/pasiajikkal. Szánalom a köbön. Már csak a közönség miatt sém nézném meg, irritáló ahogy mellettem nyalják egymást az egész bszott film alatt/ vagy végigvihogják az egész tetves játékidőt. Nah…..

  3. Az Uratok- Akkor házi feladat, megnézni a “Kincsvadászok” című filmet és megjegyezni, hogy Tuskó milyen módszert alkalmazott a moziban a vetítés alatt. Lehet, hogy tocsogni fogsz a finomságokban, de legalább egyedül maradhatsz a teremben.

  4. @Az Uratok: Szörnyű, hogy kihalt belőled a gyerek! :D A mozis élménnyel viszont egyetértek. Mondjuk engem a smárolás nem érdekel csak a pofázás irritál meg a csámcsogás. :D

    Egyébként elhiheted hogy sokkal több 20 feletti fogja nézni mint alatti. Ez a film a régi fiataloknak húzó név nem a mostani fiataloknak.

    @Alfie: Melyik filmjére gondolsz mert ahogy Potter aka Radcliffe ő is jobb filmekben szerepel. Eléggé felfelé ível a pályája és nem a süllyesztőbe.

  5. DarkEagle-A Colony című filmjére, és pontosítanék nem 120 fontot, hanem 47 fontot hozott kis hazájában. A karrierje pedig felfelé ível háááát….az egyetlen nagyobb visszhangot kapott film amiben szerepelt, az a “Noé” volt, az pedig hagyott maga után kívánnivalót..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.