A Table 19 előzetese és posztere

Rendben, Anna Kendrick, szóval valami indok lehet ennek a vígjátéknak a megnézése mellett, de ez a trailer borzasztó. Egy esküvő 19-es asztaláról szól, ahol azok ülnek, akik a násznép szerint vissza kellett volna utasítsák a meghívást az eseményre. Persze erre lassan az asztaltársak is rájönnek.

table19

Olyan tipikus szombat délutáni vígjáték. Poszter és trailer a tovább mögött.

TITLE_1Sheet_27x40_MECH_0R0___FOX SPECS ONSITE_Per Mark Carroll

8 hozzászólás a “A Table 19 előzetese és posztere” bejegyzéshez

 1. Úgy látszik Anna is sikeresen a földbe állította a karrierét. Aztán panaszkodnak a nők, hogy kevesebbet keresnek Hollywoodban (is), mint a férfiak.

 2. “Úgy látszik Anna is sikeresen a földbe állította a karrierét”

  igen. ezért ilyen keresett és ezért volt a főszereplője tavaly az eddigi legsikeresebb filmjének. és ezért is ő az egyik főszereplője a nyár kevés nagy komédiájából egynek.

  a nők pedig nem arra panaszkodnak, hogy kevesebbet keresnek, hanem, hogy nem ugyanannyi bér. és erre a férfiak is panaszkodnak.

 3. Gort

  Nem értem az utolsó bekezdést.

  Ez aranyosnak tűnik, engem érdekel. :-)

 4. Volt egy Up in the Air, meg volt egy End of Watch, a többi komolytalan film, ameddig ilyen lófütyi komédiákat vállalsz el senki nem fog komolyan venni és komoly “bért” adni. Nem tudom mi volt az a tavalyi legsikeresebb filmje, ha a táncikálósra gondolsz akkor nincs több kérdésem.

 5. “nem fog komolyan venni és komoly “bért” adni”

  ez milyen logika? ha esetleg vígjáték sztár lesz valaki az ugyanúgy kaszál, lásd melissa mccarthy, aki tuti kurva sokat kér már.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.