Egységben az erő

Unity című Tv-spot a Star Trek Beyodnak. Nem tudom halottátok-e, de Sulu nyíltan meleg lesz a 3. részben, de a többi karakter ezt teljesen normálisként fogja kezelni, hiszen sci-firől beszélünk.

12 hozzászólás a “Egységben az erő” bejegyzéshez

 1. Nocsak, az idősík megváltozása már a nemi beállítottságra is hatással van? Csak mert a Generations c. (7.) Star Trek mozifilmben Sulunak van egy lánya, aki szintén kormányos. :) Bár ahogy olvasom, itt is lesz felesége meg lánya…

 2. Sulu nyíltan meleg? Értem én, hogy George Takei meleg, de Sulu nem volt meleg a TOS-ban, nem? Vagy igen, csak én nem tudtam róla?

 3. Nem volt meleg, az eredeti színész sem érti. De mi sem, úgyhogy semmi gond.

 4. Eljön az időm amikor már csak az lesz hír,hogy “xy heteroszexuálist karaktert alakít majd a közelgő Vak asszony visszanéz 2-ben.”

 5. Nem értem ezt a hírt. Az lenne a normális ha úgy kezelenének egy homoszexuális karaktart mint bárkit, ugye?
  Akkor mi francak kell egy, a történet szempontjából irreleváns információt külön kiemelni?
  Engem aztán tényleg nem érdekel b*zi- vagy sem, de nem értem minek reklámozni? Már a kötelező rasszok mellé, jönnek a kötelező nemi beállítottságok?
  Tegyük már hozzá, hogy Spock, amellett hogy vulkáni, zsidó is, mert még zavargás lesz Izraelben!

 6. Korábban is volt már meleg szereplő a Star Trek univerzumban, de Sulu karaktere nem annak lett megírva. Ezzel az erővel bármelyik film bármelyik szereplőjéből csinálhatnak meleget. Ezek után lehet hogy a hegylakó is az lesz a rebootban.

 7. Nem ertem miert kell eroltetni ezt a buzi dolgot minden filmben. Az Arrowban is, a Flashben, most a Star Trekben. Ertem en, hogy ez manapsag mar tok termeszetes es elfogadott, de na, megis, en nem vagyok kivancsi ra, hogy ki buzi meg ki nem…

 8. Ez az információ akkor lenne érdemleges, ha a karakter tetteit is befolyásolná a szexuális vonzódása. Csak azért “bemelegíteni” egy évtizedek óta létező szereplőt, mert most trend kiemelni a másságot…
  Persze ez nyilván a producerek döntése volt, akik a saját anyjukat is eladják az anyagi sikerért.
  Az biztos, hogy békén hagyhatnák már a klasszikus alakokat.
  10 év múlva majd Homo-Batman fog kergetőzni a leszboszi Macskanővel?
  Legyenek kreatívak és találjanak ki új karaktereket.

 9. Most komolyan ezt minek csinálták??? Én is értem ,hogy Gorge Takei meleg de Sulu a karaktere soha az életben nem volt az…érthetetlen… Quinto is az és??? attól még Spock sem az… Egy nagy baromság remélem kacsa az egész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.