GOAT-előzetes: valahova tartozni kell

Bár James Franco-val reklámozzák, de csak egy erősebb mellékszerepnek tűnik amit itt hoz. Amúgy egy fiúról szól, aki a bátyja nyomására igyekszik bekerülni egy diákszövetségbe. Szeretne tartozni valahova, olyanok közé akik megvédik, népszerűvé teszik.

Csak hát a bekerülés folyamatában van egy hell week, amikor szarrá szívatják az újoncokat. Ez a rituálé szabadul el… Elsőre bulifilmnek tűnik, de a végére erőteljesen átmegy drámába. A poszter alatt nézhető az előzetes.

goat_ver2

human
írta
2016. 07. 10. 03:42
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “GOAT-előzetes: valahova tartozni kell” bejegyzéshez

  1. Hát ez engem megvett kilóra… De valahogy érzem, hogy ez a film is azon filmek sorát fogja erősíteni, amit egyszer megnéz az ember, de olyan rossz érzése lesz a végére, hogy többet nem veszi elő… Nekem Az osztály című észt film volt ilyen…

  2. Ez nagyon jónak tűnik! Dráma az egyik kedvenc műfajom.

    Az általános iskolától az egyetemig, s gyakran az otthoni retardáción át mennyi mentálisan sérült ember kerül erre a világra. Bizony sokszor ilyen emberek lesznek a vezetőink legyen az, a hétköznapi munkahelytől, a országházig! Ha valaki olyan területen szeretne dolgozni, ami emberek élete felett gyakorol “hatalmat”, azt az egyént minden esetben pszichológia szűrésnek vetném alá! Az ilyen lelki terror alól minimális százalék az, aki ép elmével lép tovább az életbe!

  3. Azt a, ez bizony egész komolynak néz ki! :O
    A színészek pedig: Franco, a Mágus srác a Warcraftból és…. az egyik JONAS TESÓ? :O :DDD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.