29 hozzászólás a “Forog a Mummy” bejegyzéshez

  1. Tom Cruise személye érdekessé teszi mindenképp… Azt viszont el nem tudom képzelni, hogy Goldsmith eszméletlen zenéjét kivel/mivel fogják tudni pótolni… Már ha ez tényleg valami reboot szerűség…

  2. Az universal monster rebootjai már most megbuktak kb. Láttátok ti a Dracula Untold-ot? Az annyira szar volt, hogy nem lehetett végigszenvedni. Már ott dőlt minden. Ezt pedig csak Cruise miatt fogom megnézni- és lehet, hogy tényleg jó lesz- de aztán meg jön az új farkasember a rock-al……..no comment. Talán lesz egy nézhető múmia, meg egy rakat hányás. Ebből aztán hogy lesz valami?

  3. Ja, plusz számomra a 2010-es farkasember egy abszolút kellemes csalódás. Az a film full rendben volt, nem értem miért ment a kukába az egész concept. Mert nem termelt elég pénzt? Miért, a vén bőrfejű rock féle fog? Ugyan…..

  4. Jo kis mesefilmnek tűnik. Egyszer készítenek tán belőle méltó horrort isaminek lennie kéne?

  5. Tom Cruise okosan választ szerepet. A rendezö szintén tudja mit kell tenni. A csaj meg jó lesz gonosznak. Mindenképp siker.

  6. Sokáig castingolhattak míg találtak egy Tomnál ennyivel alacsonyabb múmiát. Egyébiránt én is kíváncsian várom, bár a Fraser-féle trilógia első részét nagyon szeretem (és néha a második még szódával elmegy).

  7. Ez a remake őrület egyre gázosabb…
    Mintha csak a paint-ben rajzolgatnának: nem tetszik, kitöröljük, elölről kezdjük az egészet.
    Ahelyett, hogy elsőre is normálisan állnának hozzá és valami egyedit, maradandót próbálnának alkotni (nem csak az éppen aktuális trendek felé menni).
    Tom Cruise neve azonban tényleg garancia egy adott minőségre, szóval valamit lehet ebben a Múmiában, ha elvállalta.

  8. Ennél feleslegesebb filmet is ritkán találni. Tom Cruise neve meg semmire nem garancia, lásd, Valkyrie, M:I 5, Jack Reacher, Oblivion, Rock of Ages, stb. Az Edge of Tomorrow-n kívül nem is tudom mikor volt utoljára jó filmje.

  9. Ha jól emlékszem,a szörnyeket össze akarják hozni majd egy filmbe,de a Dracula Untold nem tartozik ide.Elvileg a múmiával kezdik.Valahol olvastam régebben,hogy nem biztos,hogy a csaj lesz a főgonosz.

  10. Northop: Azért csak sikerül felsorolnod néhány jó Cruise filmet. A Valkür, a Jack Reacher, az Oblivion és a Mission Impossible filmek teljesen rendben vannak. A Rock of Ages viszont tényleg gáz volt. De az sem Cruise miatt.

  11. zsocso: +1

    En majd a film megtekintese utan mondok velemenyt, bar bizakodo vagyok!

  12. Szerintem is egy mumia reboot úgy hiányzik az embereknek, mint egy púp a hátukra ….
    Ettől függetlenül lehet h jó film lesz, de én inkább az új történeteknek örülnék jobban, nem a régiek újramesélésének… :(

    Első tipp-re az első részben a fő gonosz a múmia csaj akit majd biztosan nagyon nehéz lesz legyőzni, a folytatásokban meg már összebarátkoznak vele mert lesz valami nagyobb közös főellenség.

  13. Jó csaj ez.Amúgy még Javier Botet-re leszek kíváncsi,mert ugye ebben is és az Az remakeben is szerepel.Én is tartok a végeredménytől,de annyira már kiismertem a filmipart,hogy tudjam kb mire számítsak.Aki Horrort vagy Thrillert keres az a könyvek világában tegye.Ott még élnek ezek a műfajok.

  14. “Valkyrie, M:I 5, Jack Reacher, Oblivion, Rock of Ages, stb. Az Edge of Tomorrow-n kívül nem is tudom mikor volt utoljára jó filmje.

    A Rock of Ages kivételével mind jó amit felsoroltál )) na jó, a Reacher csak nézhető, de bármelyik színész örülne ilyen portfóliónak.

  15. A kötelező női szereplő. Gondolom most ő akarja feltámasztani a halott kedvesét, aki a trendeknek megfelelően fekete lesz és meleg. :)

  16. zsocso, human: Sem az Oblivion-t, ami kb az elpocsékolt lehetőségek díszpéldája, sem a M:I 5-öt nem tartom jó filmnek, a Jack Reacher meg kész röhej, ahogy ez az alacsony szépfiú játsza az eszét, hogy mennyire kemény, majd elver mindenkit, és néz rájuk, hogy én megmondtam. A Rock of Ages-ben legalább szórakoztatö figurát játszott, kár, hogy a film maga gagyi volt. Azt sajnálom, hogy mostanában mindenben ugyanazt a figurát játsza, korábban meg azért voltak neki olyanjai, mint a Rain Man, Born on the 4th of July, The Firm, stb.

  17. Tényleg, erről jut eszembe! Mekkora film is a Firm :D Meg is nézem, amint tudom. Ebből is látszik, hogy egyszerűen nem tudom megutálni Cruiset, ha csak rágondolok, hogy milyen fantasztikus filmjei voltak, elszáll minden haragom. Számomra az Ő neve mindig is nagy húzóerő lesz egy film kapcsán.

  18. Nem értem ezt a reboot-fanyalgást, nem a Frazer-féle múmiák voltak az elsők.

    Prothean, feketének és melegnek lenni nem trend, mindig is voltak fekete és meleg emberek (ami azt illeti, az emberi faj alapból fekete). Szerencsére egy olyan korban élünk, amikor a nyugati világban is egyre többen gondolják, hogy ezek természetes dolgok. Majd talán te is felnősz egyszer.

  19. Élien

    Hűha……valakit nagyon félrevitt ez a “modern” világ. És még el is hiszi, hogy nez így van jól…… :O

  20. Az Uratok:

    Miért, szerinted régen nem voltak feketék és/vagy melegek? Ne is legyenek, az volna a jó? Vagy mit akartál volna ebből kihozni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.