Ezért nem tudott szabadulni Matt Damon és Paul Greengrass

Természetesen a Jason Bourne kapcsán került elő ez a két név a NY Timesban. Matt Damon ezt mondta a folytatásokról: It’s this weird thing where you can’t give them exactly the same thing, or they’ll be resentful, but you have to give them enough of something they recognize that they feel like they’re getting what they paid for.” röviden: nem lehet ugyanaz, de ha nagyon eltér az előzményektől, az sem jó a nézőknek.

17BOURNE1-superJumbo

Azt bírom a cikkben, hogy mennyi információt öntenek ránk. Mondatnánk, hogy nyilván a pénzért csinálják Damonék, annyi mindent említenek, de mindketten csináltak a Bourne óta sikeres filmeket, szóval nem csak az lehet az alapvető indok.

Pár példa szerintük: Bourne hazafi, és a jelenlegi történések (gondolom NSA, Snowden) elkeserítik. A közösségi média is előretört a legutóbbi kaland óta, ami érdekes plusz lehet majd. A világ sokat változott mióta Bourne úszott egyet, amiről szeretnének mesélni.

Vagy mégiscsak a $$$$$$$$$?

human
írta
2016. 07. 13. 04:14
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Ezért nem tudott szabadulni Matt Damon és Paul Greengrass” bejegyzéshez

  1. trélerben megmondta a határon, miért jön haza: biznisz.
    ennyi.

    übervárós.
    (shut up and take my money!!!)

  2. naivan azt mondanám, hogy nem csak a money, hanem részben a kreatív lehetőségek is (amiket felsoroltál), de talán az a legkifejezőbb, hogy van helyes business case egy újabb részhez (sok folytatás ezt sem mondhatja el magáról).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.