Ripley történetének vége

Sigourney Weaver arról beszélt egy interjúban, hogy a Neill Blomkamp keze alatt ki tudja mikor készülő Alien folytatásban (legalább a Prometheus 2 már készül, az volt az egyik feltartó indok eddig) Ripley története lezárul. Bár ezt már mondták egy éve is, miért hozza le mindenki a hírt. Plusz Tarantino is már rég kijelentette, hogy mennyi filmet akar csinálni, de ma frissként még a rádióban is hallottam a számot…

alien5SW

Szóval Weaver: I”t’s a great story and it’s satisfying to me to give this woman an ending…The script itself has so much in it that’s so original, but also really satisfies the, I would say, the primal needs of the aliens. It’s a tribute to all of the great work that the other directors have done, in a way, but goes in a completely new direction. I hope we’ll do it.” röviden: rengeteg eredeti ötlet van a forgatókönyvben, és kielégítő vég Ripley történetének.

A “miképp folytatódhat a második után?” kérdésre eléggé sok bullshitet kaptunk: “It’s just as if, you know, the path forks and one direction goes off to three and four and another direction goes off to Neill’s movie. It’s just more, I would say, following Jim Cameron’s story about these characters, rather than just ending up in this sort of monastery in space, which was [Alien3 screenwriter] Vincent Ward’s idea and Fox elected to go in that direction. I think Fincher was fine with that. Each director kind of wanted to create a whole new set of circumstances. In this case, it picks up, it follows directly the circumstances of Jim Cameron’s Aliens.” Röviden: szétvált az út, minden rendező másfelé vitte a történetet, Blomkamp az Aliens (Bolygó neve halál) utánra viszi…

8 hozzászólás a “Ripley történetének vége” bejegyzéshez

 1. Ripleyt Sigourney Weaver kérésére megölték az Alien3 végén cirka 25 éve, majd feltámasztották. Most törlik ezeket, helyette az új filmben ismét lezárják Ripley történetét. Ellen Ripley karakterénél már csak John Connor történetét kínozta meg jobban Hollywood

 2. Nem baj Alfie csak jöjjön már :-)

  Alienbe és Terminatorba is ,ha már említetted az első két rész számít NEKEM! :-)

  Mindkettőből jó lenne már egy méltó folytatás.
  Bizakodva várom, ha egyszer elkészül.

  No meg a Shane Blackkes Predator…..Mi lesz már ?! Forogjanak már a kamerák!!!

 3. Kicsit már unom ezt a témát. Pár havonta elmondják hogy jön, meg jó lesz de semmi nem történik. Scott-nál van a gyeplő, amíg ő nem akarja ebből nem lesz semmi. És hogy őszinte legyek Bloomkamp-ben sem bízom már.

 4. Nekem is csak az első két rész az igazi! a másik kettő gagyi kategória… Szóval ha így vesszük akkor nyitott Ripley sorsa… Én még bízok Bloomkamp-ban jöhetne tőle egy igazi harmadik rész ;)

 5. Bazz, hogy csak a gyengébbnek tűnő dolgokat hagyják meg Blomkampnak… :(
  A D9 oké, aztán ott az Elysium is, ami a mostani kínálatban bőven tarolna, A Robocop remake-et neki kellett volna csinálnia, helyette tolt egy baromi jó Chappie-t. Mit kapunk majd tőle az Alien helyett?

 6. Nem lesz ebből semmi. Idén már 67 éves lesz Weaver. Inkább vicces lenne, ha 70 évesen folytatná az Alienst, mint komoly.

 7. Moebius halott, Giger halott, Weaver öreg, Scott öreg és bolond, Blomkampnak volt egyetlen értékelhető filmje, az első és megismételhetetlen Alien óta pedig eltelt 37 év. Fogalmam sincs, miről lenne itt szó.

 8. Két dolog:
  1., Nem tudnák már kihagyni ezt az egész Ripley vonalat az Alien franchise-ból? Szép volt, jó volt, de most már hagyjuk békén szegény Ripley-t. Csak Ripley felmenői meg lemenői lehetnek egy Alien film főszereplői? Olyan nagy ez univerzum, csak ki lehetne találni valami olyat, hogy mások is találkoznak az Idegenekkel.
  2., Ridley Scott-ot tartsák minél távolabb tőle. Voltak jó filmjei az öregnek ezt nem vitatom, de amit az elmúlt pár évben csinál az botrányos. Majdnem tíz éve, hogy igazán jó filmet tudott összehozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.