A Blade Runner 2-ből is mutatnak valamit

De azért pár jobb hír is befut, például itt van a Blade Runner 2-ből pár concept art. Ezt rendezi Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners), míg a főszerepekben Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright és még jó páran tűnnek fel. JÖvő ősszel nézzük majd.

7 hozzászólás a “A Blade Runner 2-ből is mutatnak valamit” bejegyzéshez

  1. Ha Sean Young nem szerepel már benne, de Harrison Ford igen, akkor gyakorlatilag el is döntötték az évtizedes feladványt, hogy vajon Deckard ember-e vagy ő is replikáns.

  2. @Alfie

    ne feledkezzél meg a rendezői változatról és az origami unikornisról… szerintem elég egyértelmű!

  3. Háhá, még mindig fut ez a vicc, h lesz Blade Runner 2…persze, jó vicc, de azért Hollywood sem őrült meg, úgy is megbukna…

  4. Ez az a film, amit soha, semmilyen körülmények között nem készítenék el. Ugyanebben az “univerzumban” egy másik sztori? Jöhet! De ennek a folytatása már regényben is csak egy kis érdekesség volt, amit nem lehetett túlzottan komolyan venni. Sajnos, amit művelnek, és főleg, amit mostanában Harrison Ford művel, az siralmas, gyalázatos, mi több: bűn. A rendező tud jó filmet rendezni. A főszereplő, a szereplők tudnak jól színészkedni. A látvány megoldható, bár nyilván teljesen más érzés lesz. És igen, megnézem majd moziban. De biztos vagyok benne, hogy nem fog megfelelni az elvárásaimnak.

    A Blade Runner a kedvenc filmem. És megalázzák. Szégyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.