Feltűnt a halálcsillag

A Rogue One új poszterén egy ismerős forma látható, na meg a trópusi háború. Így videó is van hozzá, amit a Star Wars Celebrationön mutattak.

Cnamfi0XgAAgOd4

Hajnalban megkapjuk mi is a trailert, ha valaki nem bírja ki, és leírást akar, akkor a comicbookcom szerint:

The second trailer starts with Jyn as a little girl running. “There’s not much time. Every day, we grow weaker, while they grow stronger. “This is our chance” she says in narration “To make a real difference.” During the narration, we see many scenes of battle and the Empire’s tyrrany. We see new locations, an X-Wing flying on a forest-heavy planet, new aliens, new shuttle craft, more Deathtroopers, the Death Star… And then suddenly it cuts to… Darth Vader, breathing & standing over a display. The clip ended there, with Vader’s reflection on the panel (presumably on the Death Star), and his breath echoing.

Annyira utálom az ennyire mesterséges hype generálást. Tegyék ki a videót, de az ilyen “pár” embernek levetítés, hogy majd ők leírják ez már a vég, és jövő hétvégén tuti sokat kapunk belőle. Olyan mint a trailerek teasere baromság.

20 hozzászólás a “Feltűnt a halálcsillag” bejegyzéshez

 1. Már most jobbnak néz ki mint az ébredő erő, meg a csaj is sokkal jobb, meg szimpatikusabb.

 2. Bevallom eddig nem nagyon hozott lázba, de ez a videó nagyon hangulatos lett! Természetesen nézős, és sokkal jobbat remélek tőle mint az előző rész.

 3. Egyelőre nagyon szokatlan ez a buja, színekben gazdag környezet a régi filmek komor szürke-fekete világához képest. De ettől még jó és érdekes.
  Nagyon várós.

  Még jó, hogy a törmelékek habszivacsból vannak, mert szegény Felicityt jól eltalálja egy a hátán, miután hasra vágódott.

  Új előzetes akkor nem lesz, hanem ez a werkfilmszerűség lesz helyette?

 4. úristen…hangulatra nagyon ott van..még ha nem is “rendes” trailer..de báh…hol van a december?! :)

 5. Lesz trailer hajnalban jön. Ez csak addig egy kis kedvcsináló volt hozzá.

  Nagyon nagyon várjuk.

 6. Lesz trailer, a helszinen levetitették, majd hajnalban fent lesz youtube-on is tuti, ABC vetiti le este majd ausztál idő szerint.

 7. A rohamosztagos páncél olyan mint régen. Semmi ellen nem véd, csak uniformis. Az ázsiai figura milyen szép könyököst vitt már be az egyik katonának…

 8. Magam is meglepődök, de valamiért nekem nagyon működik ez a trópusi Star Wars lépegetőkkel meg Halálcsillaggal.

 9. Már ebből marhára süt a hangulat, ezek után bele se merek gondolni milyen lesz a kész film!
  Ráadásul megint ott van az, mint ami a Force Awakens-nél volt, hogy rendes jelmezekben, megépített díszletek között forgattak!

  Donnie Yen jeleneteire marhára kíváncsi leszek, egyúttal arra is, hogy most milyen szerepet kapott Warwick Dawis? A kisember lényegében már-már egy Star Wars-kabala. :)

 10. Mi az hogy nem illik bele a régi komorság miatt, hát voltak világos bolygók, Tatooine és az Endor is, gondolom az Alderaan is az volt… De akkor Bespin is szép színekkel operált szerintem.

 11. Hát, nekem a SW hangulat még mindig nem jött át. Lehet, hogy a fos, jellegtelen zene miatt.
  Warwick Davis viszont nem öregszik.

 12. Nem tudom értelmezni a plakátot. Ha a Halálcsillag egy bolygó körül keringene, nem jöhetne annyira közel, hogy beborítsa az égboltot: max. akkorának látszódna, mint a mi Holdunk.

 13. Nem akarom elhinni, hogy mar megint egy halalcsillag lesz a kozeppontban… Amibe gondolom megint epitenek egy gyengepontot.

 14. Human: ja, hogy ennyire vagyok kepben. Igazabol semmit nem kovettem direkt nehogy spoilerbe fussak, koszi szepen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.