20 hozzászólás a “Kamerás változatban a Star Wars: Rogue One előzetese” bejegyzéshez

  1. Ez az előzetes? Ez inkább megint egy tízör. Ráadásképp alig mutat valami újat. Csalódott vagyok. A werkfilm élvezetesebb.

  2. Most tényleg az lesz,hogy ami nem STAR WARS abból gyakorlatilag megmutatják nekünk az egész filmet, ami meg STAR WARS abból szinte semmit? Szerintem egyik véglet sem jó…

  3. tudtam, hogy az Darth Vader-ért fizetni kell, nem mutogatják ingyé még a szuszogását sem.

  4. Wtf, a tavalyi celebration-ös reveal-lel egyidőben felnyomták online is az új TFA trailer-t, most miért g*ciznek?

  5. Moziban néztem az előzetesét, nem nagyon tetszett, a végén amikor mondta magyarul a címet, hogy Zsivány, hangosan felnevettem.

  6. Még egy dolog. Úgy látszik, nem értik még mindig, hogy _úgyis kikerül_, nem szabad húzni az időt. Nem lesz kevesebb a profitjuk, ha róluk beszél mindenki. Így is róluk beszél, csak így ezt a szart kell nézni. Szétvet az ideg, hogy megint ezt csinálják… A vén bolond Lucas emberei szórakoztak így a rajongókkal, úgy látszik, őket nem rúgták ki… (Arról nem is beszélve, hogy gyk. ismerjük a történetet, mit ragozzák!?)

  7. Szerintem csak a tegnapi időzítés nem jött be nekik: a közösségi média és a hírportálok Nizzával és a törökökkel foglalkoztak, ilyenkor én sem hoznék ki trélert.

  8. Mocsoládé: Akkor nem nagyon ismered a Star Warst, igaz-e?
    (Amivel semmi gond, csak akkor jobb, ha az ember inkább csendben marad egy SW-hírnél. Sztem.)

  9. Nekem megint csak az a bajom az egésszel, hogy nem érzem azt, hogy ez egy Star Wars film.. 83 óta nem volt egy filmben sem SW hangulat..
    Persze még nem láttuk a filmet, de az már most látszik, hogy a készítőknek már megint fogalmuk sincs arról ,hogy hogyan kéne kinéznie egy ilyen filmnek.
    Visszasírom Lucast…..

  10. Lucast inkább ne, rendezőnek egy kókler, pancser – tökéletesen látszik a saját filmjein. A SW-t a vágók mentették meg, a Birodalmat meg a Jedi visszatért már szerencsére nem ő rendezte.

  11. Mikor fejezik már be ezt a 50 kg Női Szuperhős főszereplő erőltetését?? Gondolom senki nem hiszi el, hogy egy 18 éves lány lenyom pár harcban edzett rohamosztagost.. Elhiszem, hogy egy filmben minden lehetséges, de ez az egész Feminista nyomás ami megy az utóbbi években nevetséges…

  12. Nah, hát végül csak nem adták ki sehol jó minőségben ezt a “remekbeszabott” előzetest?

  13. azért szánalmas ennyire elvakult fanok vannak egy hörgés aszt már maguk alá piszkitanak gyönyörüktöl,szánalmas,én is szeret a karaktert a legjobb negativ hős ,de azért ez tulzás.

  14. @büdossajt: szánalmas mert szeretnek valamit/valakit egy igen bitang scifi űropera világból? allright pal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.