15 hozzászólás a “Tom Cruise és Annabelle Wallis a Múmia forgatásán” bejegyzéshez

 1. A magasságától függetlenül, Crusise stabilan hozza a jó filmeket mostanában. És erre is kiváncsi vagyok.

 2. A napokban láttam megint a Múmiát a tévében és továbbra sem értem a renootot, az eredeti még mindig friss, a látványVilága is megállja a helyét mai is, vicces és jó. Attól még ez lehet jó, és Cruise gyakorlatilag nem készített eddig rossz filmet, de akkor is…

  Homer, azért a 170 centinél kisebb színésznőt nem nehéz taláni! Kb eldobsz egy követ LA-ben és ráesik egyre… :)

 3. @Nyilméregbéka: mert a legutóbbi része régen volt, ráadásul egy kalap kaka, senki nem nézne meg egy múmia 4-et, de legalábbis biztosan nem annyian, mint ezt :)

 4. Néhány emberbol már eleve sut a rosszindulat.
  Most a 170 cm-es Cruise nem egy langaleta, de ha kap egy kicsit vastagabb talpú cipőt, simán lesz 175 cm, ami már atlagmagassag tudtommal.
  Egyébként sok képet láttam róla, nem lennék meglepve, ha kiderulne hogy több mint amit hiszunk.
  Pl Arnold Schwarzenegger magassagara az Imdb 188 cm t ír, de szerintem ő annal alacsonyabb, mostanában max 183, régebben max 185. Szóval ezzel csak azt akarom írni, hogy kicsit sem biztos hogy olyan apró Cruise mint amit itt sokan írnak, míg akit óriásinak hiszunk nem is olyan hatalmas.

  Amúgy Cruise pont hogy gyakran vallal kaszkadormunkat is a hitelesseg kedvéért. Kb minden filmjeben az elmúlt másfél – két évtizedben. Szerintem sokan nem csinaltak volna utána a gép oldalara kikotozest, ami volt a M:I 5-ben.

 5. fura még mindig Cruise-t egy Múmia filmben látni, de ezt abszolút pozitív értelemben gondolom. ő azért garancia arra, hogy egy minimum közepesnél valamivel jobb blockbuster lesz, az meg manapság már nem semmi..

 6. Az baj, ha én Annabelle Wallis miatt várom inkább? A Tudorokban nagyon megkedveltem. Meg aztán csinosabb is mint Tom.

 7. A ruházatuk alapján akkor ez a múmia nem a XX. század első felében fog játszódni, jól látom?

 8. Anak.: ez engem is érdekelne. sajnálnám ha most játszódna, elég sokat dob a hangulaton a kor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.