Új kép az Alien: Covenant forgatásáról

Ridley Scott balra, jobbra meg az egyik szereplő fegyverrel. Ugye itt már elvileg lesznek Alienek, avagy olyan lények akiket az első rész óta imádunk félünk.

Elvileg ma fejezték be a fogatást, de nézni csak jövőre fogjuk ugye.

13735806_10154249012016605_1793470858910380356_o-1

14 hozzászólás a “Új kép az Alien: Covenant forgatásáról” bejegyzéshez

 1. Noénnemtom… szeretem az összes filmet, kivétel ugye az avp2, rengeteg könyvet olvastam, a prometheus is tetszett, blablabla, viszont kurvára úgy tűnik, hogy nagyon nincs koncepció a reboot mögött. az eredeti történetet ugye ripley tartja össze, de így, hogy noomi rapace karaktere is kuka… pedig csíptem a szerepben. ez akkor most a reboot reboot-ja lesz, vagy a prometheus-t elkönyveljük annak ami, “majdnem” az engineer-ekről szól, lol?

  csak 3 rohadt filmet szeretnénk, ahol a 3. végén lehuzan az a tetves hajó az lv-426-ra nem? de neeem… faszom

 2. Noomi Rapace is csatlakozott a forgatáshoz egy hónappal ezelőtt, szóval Shaw is visszatér.

 3. az jó hír lehet, remélem nem csak addig amíg kinyírják. igazából az előbbi commentemet összefoglalnám annyiban – az első 2 filmet leszámítva – hogy, teljesen hiányzik a konzisztencia a franchise-ból, és úgy tűnik ez most sem fog változni… és mégis meg fogom nézni :)

 4. Jaja, Noomi visszatér, ha csak rövid időre is. Amit nem is bánok. Nekem kifejezetten irritáló volt a karaktere, alig várom hogy a folytatásban lássam meghalni. Pedig a Prometheus mint film nekem bejött, nagyon is. Tátott szájjal néztem végig a moziben. Szóval nélküle jó lesz ez, pláne, hogy elvileg itt már Ripley anyja lesz a főhős… Jöjjön már 2017… Nem várom, mert 30 leszek és utálok öregedni, de emiatt akkor is jöjjön. :D

 5. Liv: A Prometheus olyan volt, amilyen. De nem tudjuk, hogy most mivel állnak elő. Lehet, hogy tök jó ötleteik vannak a folytatásra. Én viszont remélem, hogy kurvára kinyirják Rapace-t. Engem is nagyon idegesitett a Prometheusban.

 6. Mi lenne ,ha Naomit normál megtermékenyitéssel kapná el egy alien és létrejönne egy más kinézetü faj, mondjuk nem hasfal felszakadással :-)?

  Nekem mondjuk a Prometheusban lévő önműtés is durva volt.

  A film pedig “D”urva .zar, de ettől még lehet jó a második.

  Mikor forog már az alien? Ha most kezednék, már akkor lenne legalább 6 hónap a két premier között… Nem elég?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.