Batman V Superman őszintén

A Honest Traileresek nagyon őszintén kitálaltak az idei Batman filmről, amiben elrejtettek még 3 másik történetet is. A Luthor résznél muszáj volt vigyorogni, annyira igaz, de azért a cool pillanatokból is felidéztek párat.

32 hozzászólás a “Batman V Superman őszintén” bejegyzéshez

 1. Elég uncsi, cseppet sem vicces, de cserébe jó hosszú Honest.

  Nyissunk itt egy kibeszélőt inkább a bővített verzióról:

  – Azt gondolom, jobb lett, mint a moziba küldött verzió, de a butácska “Marthaaaaaaaaaaaa” csavart így sem tudom megbocsátani nekik. :) Mondom ezt úgy, hogy szeretem a filmet, és másodjára is élveztem (a bővítettet). Jobban megalapozták Superman motivációit, Affleck pedig tényleg az egyik legjobb Batman a sok közül. A nagy negatív kritikai visszhangot nem érdemli meg ez a film szerintem, bár minőségileg nyilván közelébe sincs pl. a TDK-nak, vagy a Watchmennek.

 2. Érdekes, mert szerintem Affleck semmivel nem “jobb” Batman mint az eddigiek. (Bale vagy Keaton.)
  Ami miatt jobb az az, hogy a verekedés tényleg végre igazi Batman. Olyan képregény feelinges. De egyébként a “normál” Bruce Wayne semmivel nem tűnt (számomra) meggyőzőbbnek mint az előzőek.
  Részemről viszont Eisenberg botrányosan sz*r Luthor volt. Köszönő viszonyban se volt a képregényes Luthorral. Olyan érzésem volt, hogy Eisenberg megnézete a The Dark Knight-ot és eljátszotta a bénább Joker klónt.

 3. Én csak a bővített verziót voltam hajlandó megnézni. Szörnyű volt.

 4. Továbbra sem értem, milyen hozzáállás az, hogy a mozijegyed áráért olyan filmet kapsz, aminek a harmadát majd később láthatod. Ez a videójáték DLC felfogás undorító, hogy már Hollywoodba is beférkőzött, lassan ott tartunk, hogy a hamburgeredet miután kézhez kaptad, akkor kérdi a kiscsaj, hogy kérsz-e bele még húst is, mert úgy finomabb? Ettől függetlenül ez a Honest Trailer egyedül abban jó, amiben mindig is volt az erőssége, amikor egy csokorba szedi a jellegzetességeket, mint Eisenberg autista nyögései.

 5. Alfie, ha jól emlékszem, már mozi előtt tudtad, hogy a harmada ki lesz hagyva, tehát pontosan megtehetted volna, hogy nem pazarlod rá a mozijegyet :)

 6. Még egy rendezői változatnak lenne is értelme, de ezt a natúr (10 perccel hosszabb ugyanaz a film) bővített verziós megoldást én sem szeretem. Mehetett volna moziba így is.

  Játékok esetében pénzlenyúlás az egész, néha az az ember érzése, hogy kiadnak egy félkész játékot, amit utána apránként összevásárolhatsz, hogy teljes legyen az élmény. Van persze ellenpélda is (Witcher), ahol minden DLC aranyat ér. Én rá is szoktam arra, hogy semmit sem veszek premierkor, kapják be. Majd ha kijött a GOTY vagy a Premium Edition megveszem egyben az egész pakkot.

 7. Én sem bírom ezt a hozzáállást, de ez nem a Batman v Supermannel jött be. A Marvel filmek jobbak abban, hogy önállóan próbáljanak egy-egy történetet elmesélni, de így meg az egésznek tv sorozat feelingje van. Szóval a DC vs Marvel mostanra Videojáték DLC-k vs Sorozatok cliffhanger véggel párharc lett.

 8. Luthor kurva jó volt, benne volt egyedül élet ebben a filmben.

  Ez az HT meg jó ideje a legviccesebb volt.

 9. Csak a bővített változatot láttam, a szomorú, hogy a saját súlya alatt rogy össze a film (helló Man Of Steel). Snyder nem jó rendező, a forgatókönyv sem volt elég erős sztem. Annak ellenére, hogy a DC-univerzum sok szempontból vonzóbb, mint a Marvel, eddig a DC-sek nálam 2-ből 0-t hoztak. Luthor borzasztó volt, Lane túl sok, egyedül az univerzumépítős utalások jöttek be, de az meg volt vagy 5-10 perc?

  Nekem Szupi túl feszült volt, Batman túl kiábrándult (kicsit Flashpoint Paradox Thomas Wayne érzésem volt nála), WonderWoman-nél éreztem azt, hogy egy jól összerakott karaktert látok (női James Bond feeling azért bejátszott:-)).

 10. beiz: Te valamit nagyon benéztél mert a bővített változat fél órával hosszabb. Ilyet mer szólni, hogy natúr bővített verzió. LOL

 11. Snyder tényleg azt nyilatkozta egyszer, hogy az ő filmjében megtörténhet, hogy Batmant megerőszakolhatják egy börtönben? Ez egy elmebeteg, komolyan…….remélem sosem kap még egy képregényfilmet a JL után. Már ez is sok volt belőle.

 12. Az Uratok: meg azt is mondta, hogy a BvS-ben Batman nem ölt, csak közvetve, mert a kocsijával meg ilyesmik, ami nem igazi gyilkosság :DD

 13. Huskar: nem néztem be semmit, általánosságban mondtam, nem pont erre a filmre értettem. Sőt, pont azt mondom, hogy ez a verzió jobb, mint amit moziban láttunk. Később csak Alfie hozzászólására reagáltam, általában a bővített verziókról és a DLC-ékről.

  Gyűrűk uránál is volt értelme a bővítettnek, meg itt is, de máshol csak ilyen plusz 5 perces jeleneteket láttam, amit nehéz hová tenni. Akkor már inkább több értelmét látom egy rendezői verziónak. Bocs, ha összekevertelek, írogatok itt mindenfélét. :)

 14. Eddig védtem Snydert és igyekeztem Goyeren elverni a balhét, de ezeket a nyilatkozatait nem tudom hová tenni. Jobb lenne inkább nem mondana semmit szerintem. XD

 15. A mai napig nem értem, hogy tetszhetett ez a film akárkinek is. Szörnyen túlbonyolított, mégis félelmetesen buta történet, négy filmre való alapanyag beszuszakolva egybe, de úgy, hogy közben mégis unalmas, elkúrt karakterek tömkelege (Superman-Clark, Lois, Lex) erőltetett motivációk, erőltetett kameók a JL karakterektől… Egy fos az egész film, de komolyan. Három dolog menti minimálisan nézhető szintre. Ban Affleck mint Batman, Gal Gadot mint Wonder Woman, és az akciójelenetek látványa. Snyder egy ótvar szar rendező, aki a látványhoz ért, de minden másban arcpirítóan gyenge. A 300 jó volt, mert látvány, a Watchmen volt akinek tetszett (tudom, népszerű, de nekem az sem jött be), de az a végét leszámítva 1:1-es adaptáció, tehát nem az ő érdeme, a Sucker Punch konkrétan nézhetetlenül szar, a Man of Steel meg egy vicc.
  Továbbra is röhej, amit a DC próbál művelni a filmes világával. Majmolni próbálják a Marvel sikerét, de teszik ezt úgy, hogy semmi koncepciójuk nincs. A Marvelnél szépen fokozatosan rakosgatták egymásra az építőkockákat, a DC-nél ennek nyoma sincs. Az is mekkora már, hogy van egy kompletten kiépített (pocsék minőségű, de akkor is) sorozatos univerzumuk alap JL karakterekkel, amit ahelyett, hogy összekötnének a filmes univerzummal, totál figyelmen kívül hagynak? Ez mégis melyik zseni ötlete volt?
  És az a legdurvább, hogy nagyon nagy lehetőségek vannak a DC univerzumban, ha másért nem is, mert főgonoszok tekintetében tisztán a Marvel előtt járnak. A DCnek egy rakás erős rosszfiúja és antihőse van, a Marvelnél alig néhány akad akire igazán fel lehet húzni egy filmet, és azok közül nagyon jelentősek nincsenek is Marvel kézen filmes szempontból (Doom, Galactus, Magneto)
  Nagyon remélem, hogy a Suicide Squad jó lesz, mert a BvS még az erősen alábbadott elvárásaim ellenére is tudott csalódást okozni.

 16. Kit érdekel, hogy mit nyilatkozik…az számít, hogy milyen filmeket csinál. Mondjuk aki Goyertől bármit várt, az meg is érdemli, hogy csalódjon. Terrio szintén nem nagy író, az Argo abszolút semmilyen volt, egyedül Snyder ér itt valamit, de ő is csak a Watchmen alapján, a többi projektje szemét.

  Nem is kell csodálkozni, hogy egy igazi filmkészítő által készített Suicide Squad már a trailer alapján jobb, mint az eddigi DC filmek.

 17. Szerintem vicces honest trailer volt, én jókat nevettem rajta. A film meg szar. Kész.

 18. Egyszerűen nem bírtam követni ezt a filmet, töbször bealudtam, és nem azért, mert annyira bonyolult volt, hanem mert bődületesen ostoba. És így sem volt semmivel sem rosszabb a Nolan-féle borzadályoknál, kivéve az elsőt, amit ő csinált, az még valamennyire nézhető volt. Ja, és Ben Affleck sokkal hitelesebb Batman volt, mint a málészájú Bale.

 19. Luthoron meg a Batman leíráson szakadtam.
  Egyébként, egész jó lehetne a DCU, csak Supermentől kellene megszabadulni hozzá.

 20. Northop csak nehogy pofára esés legyen a moziban a Suicide Squad.Én minden videónál egyre inkább érzem azt,hogy egyáltalán nem lesz olyan jó se a film,se pedig Leto Jokere,mint hisszük,de ne legyen igazam.

 21. ammok: nem állítom, hogy jó lesz, de egyelőre jónak tűnik. Majd moziban úgyis eldől, azt meg érdemes figyelembe venni, hogy Snyder ebben is közreműködött.

 22. Élien

  Ez most komoly?? :D Borzadálynak hívod a lefjobb képregényfilm trilógiát? :DD Láttad te a sötét lovagot? Az neked borzadály ember????? Minden idők legjobb képregényfilmje. :DDD Úristen, szerintem ez már nem is ízlésficam, hanem elmebaj. Mindegy is, az ilyeneknek jó lesz majd egy külön MARTHAAA spinoff film. Nevetséges……

 23. Szerintem kurva jó film, sokkal jobb, mint a Civil War. A Martházás már nevetséges tőletek. Nem ízlésficama van annak, akinek tetszik, szimplán más filmek jönnek be mindenkinek. Én például szeretem a sokak által lenézett Tök alsót. Most akkor emiatt szar ember vagyok? :D Remélem igen :D
  Köszi

 24. Még mindig vannak olyan emberek, akik szeretik a Nolan-es Batmaneket? Annyira sokat láttok azokba a filmekbe, pedig semmi mondanivaló nincs, ha azt akarom, hogy tanuljak nézek egy pszichothrillert. A trilógia minden része egy dögunalom, amit az akció sem tud feldobni, mert semmit sem látunk belőlük.
  A Suicide Squad az elején tényleg jónak tűnt a Galaxis őrzői trailerek koppintása ellenére, viszont énis egyre inkább érzem, hogy ugyanolyan rossz lesz, mint a többi DCCU-s film. Ennyi karaktert felvezetés nélkül (úgy, hogy láttunk képeket, meg a traielrben is, hogy megpróbálják bemutatni az eredetét mindegyiknek), hogy a fenébe fog ez összejönni? A büdös csajnál ritka rossz a CGI, Joker egyáltalán nem jó eggy semmit mondó skinhead hajjal, semmi félelmetes nincs benne, semmi őrültség az eddigiek alapján, nálam már kiverte a biztosítékot, amikor láttam egy képet, ahogy nyomkodja az okostelefont…. el tudom képzelni milyen poénok lesznek ezekből… Meg elvileg elég szórakoztatóra akarják csinálni, de erőltetett klisés viccen kívül semmit sem hallottam még a trailerekben. Killer Crock meg hogy a fenébe néz már ki? Már az elején is mondtam, hogy ritka rossz, de minél többet látom úgy érzem, mintha ez egy TV film lenne. Szerintem az ég világon semmi sztorija nem elsz a filmenk és egy unalmas katyvasz lesz, ezt bárki megmondja trailer alapján.

 25. megmondom: hahóó én lennék az egyik olyan ember, aki szereti őket! sőt még azt is merem állítani h a tdk nálam viszi a prímet képregény filmek között eddig. és most mi lesz? hívod az tanítónénit? :P

  bvs-t nagyon vártam, nagyot csalódtam moziban. mióta megnéztem a dc-ot egy kicsit jobb véleménnyel vagyok róla, de így is sztem csak közepes… és hát ez nagyon elszomorít. a ss-ban bízok, a második trailer óta nem néztem semmilyen videóanyagot róla, meg akarok lepődni a moziban :D

 26. A Snyderes “börtönben erőszakolós” nyilatkozaton nyafogás baromi unalmas már, főleg, hogy a google még mindig ingyen van és mindenki számára elérhető az a pár mondat kontextussal, nem csak kiragadva. Egy Watchmennel kapcsolatos interjú, a film megjelenésének idejéből és my movie-ként arról is beszél.
  Context : This is from 2008, during the press promotion of Watchmen.

  The question asked : “ Well, one new point of difference is make [superhero movies] more grim and gritty, like Hancock or The Dark Knight, which seems to also work in Watchmen’s favor — ”

  The full answer : “ Everyone says that about [Christopher Nolan’s] Batman Begins. ”Batman’s dark.” I’m like, okay, ”No, Batman’s cool.” He gets to go to a Tibetan monastery and be trained by ninjas. Okay? I want to do that. But he doesn’t, like, get raped in prison. That could happen in my movie. If you want to talk about dark, that’s how that would go. (*) I believe that pop culture is just, like, so ready for Watchmen. We tried so hard to ride that wave between satire and reality, and all the things that make you still care about the character, but you don’t miss the commentary about them. Nite-Owl is Batman. The guy has a fricking cave under his house! No doubt a fanboy will look at the movie and not get it. ”He looks just like Batman!” Precisely. When people saw our version of the Ozymandias costume on the Internet, some were like, ”It’s like a Joel Schumacher Batman movie! The costume has nipples! That’s crazy!” And I’m like, ”Yeah, but that’s the point!” With their comic, Alan Moore and Dave Gibbons were saying, ”Superheroes are kinda funky, aren’t they?” We build upon that with a movie that acknowledges that superhero movies have affected pop culture. ”

  Én pl a Nolan filmeket is szeretem, de csak az első két részt igazán, a 3. nem igazán nézem újra sosem. A BvS-t 2x moziban és itthon már jó sokszor láttam, azóta az uc-t is. A MoS-t szintén…és képregényeket is olvasok. Ízlések és pofonok, én sosem hülyézek le senkit, ha pl imádja Adam Sandler teljes munkásságát, maradjon mindenki annál, ami szórakoztatja.

 27. Nem arról beszél, hogy hogyan erőszakoltatná meg Batmant a DCEU univerzumban, amire sokan gondoltak mikor ez a 8 éves pár mondat elterjed újra, hanem, hogy a még sötétebb Watchmen világában, hogy kezelné akár, ahogy emlékezzünk pl Night Owl merevedési zavarára, ami nem igazán szokott előfordulni szuperhősökkel, ahogy a börtönben is keveseket erőszakolnak meg közülük.
  Fentebb ezt írták:”Snyder tényleg azt nyilatkozta egyszer, hogy az ő filmjében megtörténhet, hogy Batmant megerőszakolhatják egy börtönben? Ez egy elmebeteg, komolyan”
  Erre továbbra is ott a válasz, a Watchmenben akár meg is történhetne.

  Szerintem igen is érti Batman mitől darkos,nem véletlenül volt képben minden eddigi Batsy film közül a leginkább a PTSD-je, paranoiája stb… és a módszerét annak hogyan lehet összehozni őt a többiekkel, akik nem annyira darkosak viszont…de ezen át kellett esni, jó hogy az elején tették szerintem. Viszont ez megint ízlés kérdése. Szerintem a teljes kérdés-válasz magáért beszél a Batmant megerőszakolós ügyben, az érti-e Batman-t dolgot meg a már elkészült Batman filmjeiből lehet megítélni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.