Heti mozibemutatók: július 21.

Végre jön valami blockbuster, horror, és még szex is.

star-trek-beyond-trailer-poster

 • Szex receptre (Kiki, el amors se hace) – előzetest elnézve mindenki szexel, rövid történetek egybefűzve.
 • Frankofónia (Francofonia/Le Louvre sous l’Occupation) – francia-német történelmi film.
 • Amikor kialszik a fény (Lights Out) – ha valaki fosatós horrorra menne a melegben.
 • A klán (El Clan) – argentin film a Puccio családról.
 • Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) – űrkaland.
human
írta
2016. 07. 21. 13:14
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 21.” bejegyzéshez

 1. Jovo het szerdan Star Trek moziban. A Francofonia mar fent van ncoreon azt is meglesem felirattal.

 2. Star Trek bitang jó lett. Az újkori ST-k legjobbja. Nem lett filozófikusabb vagy mélyebb, de letisztultabb, mint az előző kettő.

 3. human: Annak utana lehet valahol nezni, hogy peldaul Csehorszagban miert csak egy honappal kesobb lesz a premier? Amennyire tudom a csehek annyira nem torrentes nemzet… :D

 4. Az előbb értem haza Lights Outról. Egyszer nézhető horrorfilm volt szerintem. Csak pár ijesztés működik igazán, de a család drámája meglepően mély és átélhető.

 5. Star Trek állítólag a trilógia legjobbja lett és a második rész miatt kiábrándultaknak is elnyerte a tetszését.

 6. Azt hittem a Bourne-ig nem lesz nagy cím,de ennek örömére holnap meg is lesem a Treket.
  Én csak 2009-től vagyok képben vele a 2 filmmel.Kíváncsi vagyok így milyen élmény lesz.

 7. miota cgi vel csinálnak mindent horrortol én nem félek,bábtechnika volt az igazi,de az már nincs.nállam már a dolog se jött be éppen ezért,cgi – töl én nem tudok parázni tölle.

 8. Szerintem a legjobb Trek az 1. rész volt, nekem ez a mostani nagyon nem jött át. Az akciók jók voltak, de amúgy dögunalmas egy film. Megint olyan érdekes, hogy nekem nem jött be, de ahol olvasom mindenki másnak pedig igen, általában ez van, de megszoktam. A fehér kék festékes csaj dobta fel a filmet, folyton őt néztem.

  SPOILER
  meg se magyarázták, hogyan lett Idris Elbából vastaghomlokos föderációutáló, annyival nekem ne tudják le, hogy a helyiek megmutatták neki a halhatatlanság forrását, mert hogy mégis hogyan alakult át stb… semmi

 9. @Megmondom:

  SPOILER:
  szájbarágósan nem magyarázzák meg, hogy lesz vastaghomlokos, csak utalnak rá, illetve kikövetkeztethető, hogy a mások életerejének elszívása az fizikailag hatással van rá. Viszont ha figyeltél, akkor a végén elég egyértelműen kijelenti, hogy ő sose támogatta a Föderáció megszületését. Ő egy katona, aki harcolt a Xindi és a Romulán háborúkban és sose szerette, hogy végül a Föderáció nem egy a klingonokéhoz hasonló hódító hatalom lett, hanem egy békés és inkább diplomáciai úton terjeszkedő szervezet… Felháborítónak tartotta, hogy beültették egy nem épp hadihajó kapitányi székébe, hogy járja a végtelen űrt csak ismeretszerzés céljából. Ezen a ponton egyébként ott a párhuzam az Into Darknesses Marcus admirálissal, aki szintén a Csillagflotta, a Föderáció katonai szervezetének kezébe akarta adni a hatalmat…

 10. Az új film nekem nagyon nem jött be… (ellentétben az előző kettővel). Start Trek hangulatú dráma egy csészényivel van benne már csak, a zene is mintha csak ismétlés/kivonat lenne a korábbi részekből (persze még mindig jó).

  Akciódús, és rendben is vagyon, de a verekedések követhetetlen vágókép-villódzások… akkor derül ki, hogy mi történt, amikor egy pillanatra végül a földön köt ki valamelyik a verekedők közül. A történet nem igazán kifinomult, veszély üsd vágd bosszú. Nem igazán Star Trekhez méltó. Néhány húzás meg egyszerűen erőltetett, aztán vagy bejön, vagy nem. A zúzós zene jó volt, de elég idétlenül jött ki mégis a megvalósítás…

 11. Mondjuk a szereplők és a karakterek továbbra is rendben voltak, de nagyon kevés jelenet jutott nekik a saját dolgaikra, az akciójelenetek kitúrták ezeket – pedig szerintem ettől lenne Star Trek. Egyedül a fehér nő tűnt kidolgozottnak erre a történetre. Az idegenek közül sokszor azt sem tudtam, melyik melyik.

 12. fuh örülök jó lett a Star Trek :D De nagyon remélem, hogy nem ismétlődik meg ami a Star Wars után, azt is mindenki dícsérte, azt 20 perc után már majd be aludtam.

 13. Krall-t leszámítva teljesen rendben van a Star Trek.
  Én még hozzátenném, hogy az idei blockbuster kínálatot ( Captain America, ID4 folytatás, Tarzan stb) rommá verte minőségben. Sok hollywood-i filmest leültetnék tollal s papírral, hogy jegyzeteljenek mert így kell minőségi blockbuster-t csinálni.

 14. Az Into Darknessben a fő csapathoz csatlakozott Carol Marcus (Alice Eve) karaktere benne van ebben az új részben?

 15. Nekem is nagyon tetszett.
  A kettőnél jobb de az elsőt kedvelem a legjobban még mindig.

 16. én is a 2009es star trekkel ismerkedtem meg elsőnek és nagyon tetszett, meg az utána következő is … ez a 3. rész se rossz.
  De annyira jó sem lett mint vártam, valahogy nekem a film végig monoton volt. Hozta a kötelezőt és kész semmivel se több.

  Nagyon izgulni se izgultam senkiért.

  SPOILER:
  A film végi nagy finálé sem ütött nekem semmit kb. annyi érzést váltott ki belőlem mint a filmközebén mikor az enterprise-t támadták meg, a végén meg eljátszották mégegyszer XD
  SPOILER VÉGE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.