Felébresztettük a királyt

A Kong: Skull Island elvileg nem King Kongra koncentrál majd, de az eddigi reklámanyagok alapján mégis. Vagy mire utalhatnak King Konggal a háttérben.

skullisland-sdcc-poster

21 hozzászólás a “Felébresztettük a királyt” bejegyzéshez

  1. A jelzőfényről totál a Godzilla ugrott be… erre ott is van a plakáton, hogy a “a G. producereitől”.
    Egyébként meg nagyon várós.

  2. Eddig cseppet sem érdekelt ez a film, de most valahogy megjött hozzá a kedvem. Nem is feltétlen a plakát miatt, csak most eljutott az agyamig, hogy ez is jön. Ráadásul a legnagyobb Kong, akit eddig láttunk. Ez a film még akár jó is kehetne. A Peter Jacksonost nagyon utáltam annak idején. (Mondjuk Jack Balckkel engem a világból ki lehet üldözni.)

  3. De amúgy is tervbe van véve egy Godzilla-King Kong film, nem? Szóval jogosan ugorhat be a plakátról Godzilla, ha ugyanabban az univerzumban vannak.

  4. Valóban elég fan-made szintű lett ez , arosszabbik fajtából, de az elképzelése nagyon tetszik :) Ha valaki a neten lenne akkora császár, hogy felfejleszti, menne is a falra

  5. Jöhet, már várom. Én sem bánnám ha nem a Kong lenne a középpontban, mert nagyon semmit sem tudunk arról a szigetről, és egy egészséges fantázia világot mutatnak majd be. Egyébként szerintem nyilvánvaló hogy a Kongal reklámozzák, azt már mindenki ismeri és össze is köti a szigettel. A poszter elég jó. Feliratok nélkül még ki is tenném.

  6. Nem King Kongra koncentrál majd: halivúdot ismerve valószínűleg lesz egy mééégnagyobb majom…

  7. Ez akkor nem a Jackson féle Kong előzménye ugye? Mert annak idején mintha úgy harangozták volna be. Előzetes mikor várható?

  8. A Jakson-oshoz nem kapcsolódik, a Godzilla-hoz kapcsolódik és a kövi részben csapnak össze.

  9. De hogy csapnak össze amikor Godzilla 100szor akkora filmekben? :D Legalábbis ebből a plakátból ítélve, eltaposná a majmot, mont egy bogarat.

  10. Engem az is érdekelne, hogy hogy fog össze futni Godzillával, ha ez a film a 70es években játszódik. A poszter kurvajó. Bár szerintem nem ekkora lesz a majom, csupán a poszter miatt ilyen nagy, de majd meglátjuk. A Peter Jackson-féle Kong benne van a top filmek között, szóval kíváncsi vagyok mit hoznak ki. Ha márciusban jelenik meg az USAban akkor feltehetően novemberben már láthatjuk a teaser előzetest. Nemde?

  11. Valamennyit növeltek rajta, pont azért, hogy legyen esélyes Gojira ellen. Legrosszabb esetben majd megmássza Godzillát, mint az Empiret :D

  12. Szerintem Kongnak legalább 80-90 méteresnek kell lennie, hogy Godzival érdemben is tudjanak egymással kezdeni valamit. Szóval még kicsinek is tűnik a poszter alapján :D

  13. Human mit szedsz mostanában? Mégis mire utalnának? Kong(!!!):Skull Island a címe megsugom :D

  14. Kal-El: a film címét tudom, nem kell megsúgnod, de azt ígérték, hogy ez több filmen átívelő franchise lesz, és az első része nem Kongról szól. erre odabasszák a poszterre.

  15. Jöhetne egy Godzilla vs. King Kong vs. Avengers vs. Justice Leauge vs Sherlock Holmes vs. James T. Kirk film (kihagytam valakit?). A nyertes megmérkőzhet az ID:R ufóival.

    A korábbi film kicsit bénácska volt, ha Godzillásra (az újra) veszik a figurát, és ezt a szentimentális valamit, ami a Kong filmekre jellemző (a szőke nővel együtt . . . )elhagyják, akkor jó film lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.