SDCC: King Arthur: Legend of the Sword-előzetes

Rendben, Guy Ritchie ledobta a láncot, Charlie Hunnam pedig nem nagy színész, de ebbe a filmbe illeni fog. Aki Artúr király legendájának komolyan vett feldolgozására számít, az forduljon el, mivel ez pörög (első képkockák annyira Richie-sek), laza, ja és Jude Law nem kicsit varázsolgat.

king-arthur-sdcc

A tovább mögött nézhető az SDCC eddigi legjobb trailere.

34 hozzászólás a “SDCC: King Arthur: Legend of the Sword-előzetes” bejegyzéshez

 1. Roose Bolton, Littlefinger, más egyéb a trónokból? :D Na jó, ezt is megnézzük.

 2. Elkezdtem nézni a trailert és jött nekem is a WTF…
  Elsőre WTF this shit jött,
  majd jött a WTF this badass thing,
  azután erőssen unsure WTF követte,
  de jött egy tátott szájas WTF,
  és a végére ottmaradt a jóöreg WTF

 3. Ritchie-nek erre ki adta a penzt? Nem mintha nagyon rossznak tunne de kb semmi koze nyilvan Arthur kiralyhoz. Sherlock-kal elment meg a valtoztatas…

 4. az excaliburral vágják le a végtagjaim ha nem nézem meg.. :D Iszonyat várós!!

 5. Nem igaz, hogy mostmár minden blockbuster erre a megalomániára épül, erre a vizzé higított unalomra. Egymás után végig néztem az összes CC trailert, és a mindegyik ugyanaz volt! Most Arthur király is kibaszott óriáselefántokkal küzd, meg faszom porrá varázsolt sereg, meg mittudomén…vagy csak engem nem hat meg ez a dübörgő zene, meg hiper vágás, de nekem mindháromból valami emberi hiányzott, valami hangulat, mert jelenleg kb felcserélhetem a Skull Islandet ezzel, és fel sem tűnne…a faszomba már, hogy Ridely Scott idegenjeiig kell várni, hogy értelmes blockbustert lássak…

 6. Jó lesz ez a minden epic, minden robban, minden minden, lazaarcozós változat, de azért jobban örültem volna egy jó kis vaskos klasszik fantasynek a színesebb tájakkal, misztikus erdőkkel, vagy valami. Néha már unalmas, hogy minden film ilyen borongós cgi szürkébe van öltöztetve.

 7. Hat en komolyabb feldolgozasra szamitottam, fantasy elemek nelkul vagy csak csipetnyi misztikummal. Nekem ez most nagyon nem jott be, pedig vartam az elozetest meg erdekelt a film is. Kar…

 8. human: értem én, de ha őt nézed, akkor nem a színészt látod hanem a karaktert. Hány sorozat/film színészt tudnál mondani gondolkodás nélkül, aki “híres” filmben/sorozatban játszott vagy játszik és szarabb nála (azon gondolkozol hogy lehet valaki ennyire gagyi színész miközben a “játékát” nézed), mert nálam hosszú lenne a lista. :p Plusz túl sok filmben/sorozatban még nem láttuk, így nehéz megállapítani, mire is képes, persze ez csak az én véleményem.

 9. Charlie Hunnem brutál jó színész,tehetség, elképesztő alakításokat hozott a SOA-ban,
  persze ha az eddigi nagyfilmes karrierje alapján akarjuk belőni akkor nem tú jó színész, hiszen enyhén közepes filmekben kapott csak szerepet.
  De nem hiszem a Pacific Rim stb alapján kéne felette pálcát törni.

 10. Én nagyon meglepődtem azon, hogy ebbe van fantasy. Meg voltam győződve, hogy Ritchie majd valami komoly hangvételű dolgot hoz nekünk. Mindenesetre így is tetszik.

 11. Ez az előzetes bitang jó volt! :) Végig mosolyogva néztem. Guy Ritchie jó filmeket szállít szerintem. Bízok ebbe.

 12. Te úristen, ez piszkosul ütött. GR szerintem megint nem fog csalódást okozni.

 13. jobban illett volna, ha csak lazán kihúzza a kardot, amolyan ” What’s the big deal” arckifejezéssel :D egyébként baromi kellemes meglepetés a film

 14. Hálivúd csak úgy fossa a cgi fost. Ti meg habzsoljátok két pofára. Cselekmény nem kell, csak ez a cgi szartenger.

 15. Northop: +1. Szintén zenész. Vén gecik vagyunk már. Nem tudnak újat mutatni. Az összeset most neztem meg, nem hatott meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.