SDCC: Wonder Woman-előzetes

A DC/Warner nem csügged, erőteljesen megtolták a filmjeiket a Comic Conon. Az egyik fő trailer a Wonder Womané volt, amiben látjuk, hogy honnan jön a nő, és mit keres a világháborúban, miközben Chris Pine-nal jelentőségteljesen néznek egymásra. Ja igen, Az lasszó is bevetésre kerül.

ww-az-sdcc-n

A tovább mögött nézhető a kicsit semmilyen előzetes. Jaj tuti leharapjátok a fejem, de nagyon alap eredetfilmnek tűnik egy baromi jól castingolt Gal Gadottal. Mondjuk az amazonok vs. férfiak csata nem tűnik rossznak azért.

30 hozzászólás a “SDCC: Wonder Woman-előzetes” bejegyzéshez

  1. Jó lett ez is meg a Justice League is, jövőre végre annyi balfaszkodas után megérkezik a porondra a DC.

  2. Nem tehetek róla, de az első, ami beugrott, az az, hogy ez a filmes DC Kapitánya, csak sokkal badassebb, női főszereplővel. Pedig így elsőre nem rossz, sőt, de ez valahogy nem megy ki, akárhányszor nézem is meg.

  3. Nem is rossz. Kicsit bombasztikus-lassításos, de egész érdekes. Mondjuk az érdekes, hogy egy ilyen látványfilmnél is a havas kávéházas jelenet maradt meg legjobban, de ugye az igazi pillanatok mindig érdekesebbek mint a látványpornó.

  4. A végefőcím alatti zene, ami a BvS alatt is volt, amikor a végén végre megjelent a csaj a csatában valami hihetetlenül bejövős még mindig. A film amúgy várós, de ez az előzetes tényleg fura, mert Chris Pine kérdezi, hogy ki az apja, és a döbbent fejét mutatja, kb egyáltalán nem illik a drámai zene ahhoz a vicces jelenethez.

  5. Sokkal jobban várom mint a JL-t és a zenétől még mindig kiráz a hideg. Sokan szidták Gal Gadot-ot is de ő is telitalálat lett mint Benji. :D

  6. eddig a pontig nagyon kerültem a híreket ezzel a filmmel kapcsolatban, mert nagyon vártam, de most hogy láttam milyen irányba viszik az filmet, teljesen elvesztettem az érdeklődésem. kb. az angelina jolie-s minősíthetetlen tomb raider filmek jutottak eszembe.

  7. Ezt egyszer is sok volt megnézni, betegesen látszik, hogy 2 óra dögunalom lesz, CGI gyatra, nem is értem..

  8. Marvelnek bejött a DC lemaradt ennyi, késő már pótolni, amikor kijött a vasember akkor kellett volna már mozdulniuk

  9. Tényleg ilyen Xéna-Captain America szerelemgyerek némi Vasemberes beütéssel. Állati jól néz ki a film és itt volt az ideje, hogy a DC is ilyen minőségi cuccot letegyen az asztalra.

  10. A trailer nagyon bejövős, a szereplő is, a poszter is király a WW logóval együtt, de a zene a végén kurva gáz. Nagyon epicnek akar tűnni, de itt is szar.

  11. szerintem azert kurvajok ezek a szuperlassitasok mert tok jol vissza utalnak a kepregenyek allokepeire. go

  12. Én nem vártam semennyire, sőt még szántam is kicsit hogy mit akarnakj ezzel a fos karakterrel ,de ez a trailer jobban várossá tette mint pl a Dr. Strange-t..

    vki írta a tomb raider párhuzamot, amiből max annyi igaz, hogy mindkettő fiktív nő és filmekben szerepelnek :D

  13. Nem néz ki rosszul, de volt egy olyan érzésem az akciójeleneteknél, hogy ezt Snyder csinálta. Nem érzem azt, hogy a rendezőnek lenne egy egyedi stílusa.

  14. Ti mi az Istenről hadováltok itt meg a JL előzetesnél hogy WW Amerika Kapitány copy? Ugye tisztában vagytok vele, hogy Batman cirka 20 évvel előbb került köztudatba mint Vasember és a Kapitány 1 évvel előbbi mint WW? :D Ergo senki nem utánoz senkit, ezt max a Marvelről lehetne elmondani. Legalábbis ami a képregényeket illeti.

    Az meg más tészta hogy a Marvel a filmes univerzumot előbb kezdte építeni, ettől a DC még nem másolja őket. totál más stílust képvisel a két cég. Mielőtt baromságokat írtok legalább járjatok utána a dolgoknak.

  15. WW és Kapi ugyanakkor, a II VH alatt jelentek meg. ezért mindkettejük ruhája amerikai zászló és amerika párti harcosok. semmi copy nincs egymás iránt.
    Batman az Sherlock Holmes és Zorro keveréke, aki emellett milliárdos és zseni, Vasember az amerikai gazdagok és a technológia keveréke, aki zseni.

  16. Na a kommentek olyan irányba mennek,hogy Human lassan ide is kopizhatja a John Carter példát.

    Egyébként nekem nagyon tetszett a trailer,de a pajzs és a háború miatt a Kapitány ugrott be.MCU jobban kiépült már,gondolom ezért.

    A DC jobban járt volna ha a MOS után csinál egy Batmant és utána a BvS-t.
    Nehogy a filmek rovására menjen ez az eszeveszett tempó amit diktálnak.

  17. @Zs:
    én írtam, és pont az volt a mondanivalóm, hogy azon kívül, hogy egy fiktív nőt látunk egy random “akció” film középpontjában, semmi nem jön át az egészből és azért sajnálom ezt nagyon, mert kb. csak egy wonder woman dc filmben lett volna értelme olyan ziccernek, mint a mitológiai lények vagy istenek (mert engem érdekelt volna, hogy egy három méter magas minotauruszt hogyan gyak le, vagy hogy nekimegy Ares-nak egy karddal), erre elvitték valami vh irányba, ami meg elég unalmas, főleg, hogy a marvel is ezzel adta a kapitány alá a lovat.

  18. Én majd arra leszek kíváncsi, hogy tudja mindkét tábor az idősíkok elcsúszását korrigálni. Jó pár karakter a második világháborúhoz köthető legjobb tudomásom szerint, így ha aktívak is voltak, akkor az eseményeknek a következő 20-30 évben kellene játszódni, ahogyan a képregényekben is, míg a gyerekeik / következő nemzedék is csak utána felcseperedve lehetne aktív kb. 1960-1970 körül. Ehelyett mindkét filmes univerzum a jelenben játszódik és valahogy nagyvonalúan mindkettő átlépte a közben eltelt évtizedeket (pl. Agent Carter unokahúgának a kora, Magnetóék kora stb.).

  19. Milyen ostor csattant el? Lasszó lesz az az ostor inkább. A trailer érdekes volt. Gal Gadot pedig gyönyörü.

  20. Hát nem tudom, szerintem a BvS-ben is WW zenéje volt az egyetlen “eredeti”, izgalmas darab, szóval azzal totál nincs gond. Gal Gadot baromi jól néz ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.