SDCC: Fantastic Beasts-előzetes

Na, ez legalább jobb lett, mint a borzasztó posztere. A Harry Potter spin-offot is mutogatták a Comic Conon, méghozzá végre itt is befejeztek pár trükköt, szóval rengeteg hétköznapi varázslatot fednek fel benne. A főszereplő New Yorkba érkezik, és a nála levő lények közül pár megszökik.

fb-sdcc

A tovább mögött nézhető. Nem is néz ki rossznak.

18 hozzászólás a “SDCC: Fantastic Beasts-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ezt szigorúan csak moziban :D
  (remélem még sok trailer alá írhatom; és joggal :D )

 2. Kifejezetten bìztató amit a Warner csinál mostanában. Örülnék ha simerülne kicsit megingatni a Disney egyeduralmát blockbuster téren, és ezzel meg a DC Universsel megvan az esély. Egy jó kis versengésnél rá lennének mindketten kényszerìtve hogy ne szart adjanak ki a kezeik közül

 3. Nem úgy van a Potterben, hogy a világ gyakorlatilag nem tud a varázslókról, egy pár kivétellel? Ehez képest itt kb 100 évvel előtte legyalulják fél New Yorkot… utána elfelejti ezt mindenki?

 4. Nekem ez a Rwdmayne gyerek a dán lány óta egyszerűen irritáló … :S
  Colin Farrel meg igaz h gonoszt játszik, de ezt a szerepet mintha ráöntötték vna kifejezetten szimpatikus :)

 5. Bármilyen anyagot látok ezzel a filmmel kapcsolatban, csak arra tudok gondolni, hogy ezt a főszerepet Matt Smithnek kellett volna adni.
  Amúgy jól néz ki, már az utolsó filmeken is érződött, hogy végre kiforrott David Yates stílusa. Az más kérdés, hogy én még mindig inkább egy Alfonso Cuarón-stílusó Potter-filmet néznék.. :)

 6. Ez NAGYON ígéretes eddig. Radmayne karaktere valóban kicsit Matt Smith-es, de végre valaki, aki nem tanulja, hanem már elsajátította a mágiát. Így elkerülhető valószínűleg a bénázás. A lények kicsit most nekem is a Pokemon Go-t juttatja eszembe, de valószínűleg csak véletlenül.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.