SDCC: Marvel Panel

Felfedték a Marvel új logóját. Itt a videó hozzá.

CoF1LJfWgAA32jz

Minden új logót kapott? A Guardians of the Galaxy Vol. 2. nem sokkal az előző rész fináléja után játszódik. A kicsi Groot elvileg brutál aranyos. Kurt Russel EGO-t alakítja, Chris Pratt karakterének apját!

CoGA_NaWYAALH5w

A Spiderman: Homecoming nagyon a John Hudges (Meglógtam a Ferrarival, Nulladik óra) filmeket idézi elvileg. (Legalábbis ez a sulykolt üzenet.) Ja meg elejtették, hogy Vulture lesz a film gonosza, van is concept artjuk.

5793ebbb52f6c

A Thor: Raganrök is új logót kapott. A kicsit antikosról a 80-as évek neonjára váltottak, miközben a film elvileg nem azt a korszakot idézi majd.

13719504_1040880862614782_8860409157177623055_o

A Civil War dvd-ről itt a Black Pantheres kulisszák mögötti videó. A különálló Black Panther filmben Michael B. Jordan (Creed) alakítja majd a gonoszt, Erik Killmongert.

Brie Larson (Room, Skull Island) hivatalosan is Captain Marvel (itt volt a pletyka). Szereztem egy képet a beleegyezése előtti pillanatokról. Haha.

Best actress nominee Brie Larson savors her moment in the sun while sharing her “trippy” journey from indie ingénue to major actress. She may be juggling designer gowns, but says, “My whole world doesn’t need to change just yet.”

Komolyra fordítva a szót, ez a film is kapott logót. Mert a logók fontosak a Marvel szerint, miközben a DC azért tolta a trailereket sorban… (bár vetítettek Guardianst, reméljük kiteszik.)

CoGIONyXYAEQ0sv

20 hozzászólás a “SDCC: Marvel Panel” bejegyzéshez

  1. “miután beleegyezett” :D Nem baj, Brie-t szeressük :)

    Kurt Russel mint EGO? Érdekes lesz.

  2. míg a guardians logoja jó irányba változott addig a thor-é valahogy nem odaillő

  3. En sem ertem ezt az EGO dolgot..Van a repertoarban boven mas kezenfekvobb opcio.En Captain Mar-Vell-re tippeltem.

  4. Jimnastique: Mindkettő nagyon 80-as évek, az előbbinél tiszta, az utóbbinál nem értem.

  5. Nem úgy volt h J’son lesz az apja? A stáblistán ő is fent van ( igaz young j’son-ként ) ugyh sztem valaki trollkodik a marvelnél, csakúgy mint Cooper :D

  6. Levi:
    A kepregenyekben o az apja de a filmhez en meg nem lattam sehol, hogy ot jeloltek volna meg.

  7. A Thor logo mint egy Commodore amiga játék :D
    Brie Larson meg nagyon király lesz!

  8. A Captain Marvel logó pofás, de nekem az előző sokkal jobban tetszett. A Ragnarök logója meg mi a lóf*sz, hogy jön ez az Asgardi Hulkos törés-zúzás buddy filmhez.

  9. Kezdődik a sírás, mint az Iron Man, Ant Man, Rocket Racoon, stb. bejelentésekor már megszokhattuk…

  10. mercenary: XD magam is látom h 80s évekbeli kinézete van a logoknak (ráadásul human is megírta) épp ezért írtam, h szerintem gotg2-nek bejön ez a dolog, addig a thornál nem működik.
    tehát semmi újat nem írtam, csak leírtam a véleményem :)

  11. Kár, hogy a Netflixes Marvel sorozatokkal nem cross-overeznek gyakrabban. Talán majd a phase4-ben ez is megtörténik. :)

  12. Platshu
    Vagy a Végtelen Háborúban, hiszen ott jön össze minden a 3 fázisból.

  13. Jézusom, Egonak van emberi alakja… Ezt az előzetesben mondta is Kurt Russell. Drax kérdezte tőle, hogy növesztett-e péniszt magának, mire ő igennel válaszolt.

  14. “Szereztem egy képet a beleegyezése előtti pillanatokról. Haha.”

    Sokkal inkább tudnám ezt elképzelni: http://i.imgur.com/hyQSzwQ.jpg

    Úgy vagyok vele, mint Pierce Hawthorne volt Jerry Riceal, miután megtudta, hogy szerepelt a Dancing with the starsban. Én is kedveltem Larsont, de sajnos ő is eladta magát a maskarás bohóccirkusznak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.