SDCC: The LEGO Batman Movie-előzetes

Természetesen a Lego batmant is elsütötték a hétvégi Comic Conon, szóval pár poén Will Artnett szájából, és jelenetek a Lego Movie spinoffjából, amiben a komornyikja megpróbálja megnevelni az éjszaka lényét. Kiderül a sztoriból is kiderül egy adag, miszerint Batman fogadott fia zavarja meg a kedélyeket. A poszter alatt nézhető.

legobatman

8 hozzászólás a “SDCC: The LEGO Batman Movie-előzetes” bejegyzéshez

  1. Batman szerepében Bojack Horseman, és még Scott Pilgrim is befigyel? Igen, köszönöm!

  2. A lego movie számomra a top 3 mesébe beletartozik, eléggé nagy csalódás látnom hogy ilyennel foglalkoznak ahelyett hogy Emmet kalandjainak folytatását látnám. Az előző trailerek is bejöttek, de inkább néznék meg egy lego movie humor kaliberű batman történetet, minthogy valami idióta gyerekre kell vigyáznia, természetesen majd tuti az lesz batman megsérti, a fiú elvonul szomorúan de majd a rosszat ketten győzik le.

  3. Nem érdekelnek a szuperhősös marhaságok, egyik sem.
    DE ezek a Lego-filmek marhajók. Az eredeti is, a Lego Batman is, ez is jónak néz ki. :) Biztos megnézem.

  4. Ezekkel a szögletes legókkal nagyon szép jeleneteket alkottak. Úgy emlékszem, hogy mikor elsőnek volt hír a Lego Movie-ról azt kérdezte mindenki, hogy minek és hogyan, most meg leesik az állunk.

  5. A Lego Movie AWESOME volt, Batman is vicces volt benne, de ez a trailer nem győzött meg, hogy neki tényleg külön filmet kellene kapnia. A Minion-film is gyenge lett…

  6. A LEGO movie marhára tetszett, és ezt is vártam, de ez a sztori nem tetszik. Attól függetlenül remélem jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.