Task Force X és Margot Robbie

A Suicide Squad kampány már nem pihen a bemutatóig. Még egy Empire borítót kaptunk, meg Harleyről egy új képet. Ezt raktam előre, a másikért kattintani kell.

Margot-Robbie-Harley-Quinn-image

Skwad-cover

8 hozzászólás a “Task Force X és Margot Robbie” bejegyzéshez

 1. Értem én, hogy reklámozni kell egy filmet de szerintem már túltolják. Kezdek besokallni attól, hogy a csapból is ez folyik már. Arról nem is beszélve, hogy kb láttuk az egész filmet trailerek formájában.

 2. bandido-Pont ez az, hogy új dolgot nem látni, a meglévőt viszont úgy nyomják, mint a napi C vitamin adagomat. Nem is várom el, hogy leadják a filmet, de gyakorlatilag a néger asszony már egy éve mindennap elmondja az asztalnál, hogy “worst of the worst” meg a kocsmai jelenet. Vagy valami sumákság van, és az utóforgatás is inkább menteni a menthetőt, mert valami félresiklott, amikor megnézte mindenki a kész változatot a stúdióban, vagy csak azért nyomatják, mert létfontosságú a BvS után..

 3. Amennyi mesét megnéztem mostansag (es csalodtam), mar nem igazan varom.

  Bar az igazat megvallva nem kene csalodnom, kb lehet tudni, h mi lesz.. Lagymatagság, par vicc, némi látvány azt kuka. (esetleg befigyel egy jobb, de az ritka).

 4. Szerintem csak a deadpool kampányát másolják. Én bízom benne hogy ez is lesz olyan kellemes csalódás mint a deadpool volt annak idején :D

 5. a karakterek/a színészek nem tűnnek túl mélynek.
  elsőre ripacskodásnak tünik.
  vagy nagyon fiataloknak szól majd?

 6. Valamiért úgy érzem, hogy Jai Courtney még akár jó is lehet ebben a szerepben.

 7. Az elején rohadtul vártam ezt a filmet. Az első pár trailer (Bohemian Rhapsody és Ballroom Blitz) meggyőzött, hogy ott kell lennem a moziban, de aztán áttértek egy ilyen elég fura, rózsaszín-neonos-csillivilli-csicsás stílusra. Kb mint egy 10 éveseknek szóló gyerekfilm. Kicsit elbizonytalanodtam. Valahogy úgy érzem, hogy egyszernézős limonádé lesz ebből. Vagy annyi se. Pedig David Ayer ért a mozgóképhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.