BLAME!-előzetes: anime a netflixen

Az emberiség a kihalás és a kiírtás határán, de Killy felveszi a harcot… a teaserből nem derül ki, hogy mi ellen. Egy ismertebb manga feldolgozását hozza a Netflix, a neveket pedig az eredeti alkotó elképzelése szerint írták angolosra. Rövid videó a tovább mögött.

human
írta
2016. 07. 26. 18:32
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “BLAME!-előzetes: anime a netflixen” bejegyzéshez

  1. Istenem..japánok elfeledhetnék végre ezt az ótvar cgi karakter animációt…marhára illuzióromboló…emiatt se bírtam végignézni a Knights of Sidonia sorozat. =/

  2. és mi lenne példa a jó animációra? őszintén kérdezem, csak mert nekem semmi furcsa vagy ronda nem volt ennek a videónak a grafikájában

  3. én se igazán szeretem az ilyen karakter animációt, mert a budget miatt úgysem lesz olyan a mozgásuk, hogy ne vonjon el figyelmet a filmtől. Nem nézhetetlenül rossz vagy irreális, egyszerűen csak nincs annyi pénz rá, hogy jobb legyen. Így a 2d-s karakterek kiegészítve a cgi-vel még sokkal elfogadhatóbb.

  4. cgi gondolom olcsóbb …
    nekem nem nagyon jött át a manga hangulata, az eszméletlen méretű, pusztuló épület (a megastructure), meg az abban túlélő kiborgok világa.
    amúgy egy elég rövid manga, kevés szöveggel, ha vkinek van kedve hozzá, gyorsan le lehet zavarni, vagy csak belekóstolni.
    bár a végére elég zavaros lesz. vagy csak újra kéne olvasnom.

  5. Sok stúdió van pl madhouse,de az író egy másik mangájábol is fut a sorozat,knights of sidonia,az is ugyan ilyen kinézetre

  6. A hangulatot majd meglátjuk, hiszen magából a megastruktúrából csak 2 képet kaptunk de az kettő szerintem jó volt. Sütött belőlük Nihei stílusa.

    A Knights of Sidonia grafikája szerintem jóval alatta van a most látott szintnek.

  7. nem vagyok egy anime rajongó, de szerintem semmi baj nincs ezzel az animációval.

  8. sivárnak sivár, de ebben az esetben azért hivatkozhatnak a posztapok világra :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.