Suicide Squad ömlesztve: képek, hírek, tv-spot, interjúk

A Suicide Squadnak már 125 milliós nyitóhétvégét tippelnek.

Benne lesz a Flash, mivel a DC/Warner is univerzumot tervez. Hűha micsoda meglepetés.

Ahogy az is, hogy a végefőcím közepén, a fő színészek után, de a catering felsorolása előtt lesz egy button (így hívják), plusz jelenet, ami felvezeti a DC következő dobását. Tudjátok mire gondolok, láttatok már Marvel filmet, ők kezdték ezt maxra járatni a moziban. Hogy ez jó vagy rossz, az most mindegy.

David Ayer, a rendező, azt mondja King Shark azért nem került bele a filmbe, mert nem akart full CGI karaktert. Na meg a költségei is túl magasak lettek volna.

Nem csak ez a kép van, a tovább mögött ott a folytatás, plusz a tv-spot.

Suicide-Squad-5-1

Nekem baromi furcsa, hogy a Suicide Squadot a forgatáson történt dolgokkal is reklámozzáktippre ez lesz az új marketing dili amúgy. Hogy Jai Courtney fogadást kötött Margot Robbieval egy meccsre, amit elvesztett, ezért magára kellett tetováljon valamit. Hogy Jared Leto “ugratta” a színésztársait: Robbienak levelet küldött egy élő patkányt csatolva mellé, Smithnek pisztolygolyókat. Elvileg egy használt gumis sztori is volt, de átírták. Talán mert az már szexuális zaklatás lett volna? Method acting…

Arról ne is beszéljünk, hogy Courney begombázva ment a kosztümjéről szóló megbeszélésre. Elvileg, de ez szerintem már iszonyat kamu szagú. Minek találnak ki ilyeneket a reklámkampányhoz? A színészek amúgy interjúkban ejtik el ezeket.

That night I happened to eat some mushrooms, and I did self-inflict some burns, I turned up to discuss my look, expecting we’d have a long discussion and slowly he refine it. David [Ayer] just walked right in, picked up some clippers and started shearing chunks of hair off my head, Eventually he said, ‘You look like bad news.’ Then he left.

Mi van még? Will Smith eldobta az agyát a Batmobiltól, mert nagy Batman-fan.

Jöhet az extra.

TV-spot:

Suicide-Squad-1-1 Suicide-Squad-2-2

Suicide-Squad-3-1 Suicide-Squad-4-1

Ja még a rendes, filmhez komponált zenékből is felfedtek egyet:

Ú, ezt mindet külön hírbe kellett volna megírni, teletömött szombat és katt katt katt katt.

31 hozzászólás a “Suicide Squad ömlesztve: képek, hírek, tv-spot, interjúk” bejegyzéshez

  1. Mindenhol spoiler tag mögé tudták rejteni a flash cameot, csak neked sikerült cimoldalra kitenned….gratulalok…..

  2. Amúgy meg human ezeket azért mondják szerintem, mert látják mennyire bejött a marvelnél, ahol minden egyes sajtónak bemutatott beszélgetésen azt nyomják mennyire jó barátok, emnnyire jól szórakoznak mindig közösen, és majdnem minden egyes interjúból új mémek keletkeznek.

    Kenadams annyira megrendíti a szivedet hogy tudod, flash benne lesz 2 percre?

  3. KenAdams: dehogy rejtették, kattintás mögé tették h több legyen a kattintásuk. a deadline és a vulture nem rakta tovább mögé és a hivatalos pr anyagban volt benne a neve.

    de sorry ha nagyon zavar, bár szerintem te is tudtad már, csak látszólag háborodtál fel.

  4. szpojleres mókus: nem értek egyet, mert itt nagyon a fun meg in character dolgokat emelik ki, és közben már más filmnél is volt ilyesmi, mármint erőteljese nyomása ezeknek, csak most nem tudom melyik. a marveleseken többnyire látszik az interjúkban, h kedvelik egymást, de nincs olyan sztori amerika kapitány zászlóba öltözve tűnt fel a forgatáson.

    ez most absz nem dc vagy marvel hate, mielőtt valaki ugrik, engem egyszerűen érdekel a marketing trend. ha ez lesz akkor ez lesz, csak kihasználják a közösségi hálózatok erre való kapását.

  5. Tele már a tököm ezzel a filmmel, komolyan. Pedig nem vagyok kampány meg reklám ellenes, de ez már egy teljesen új szint. És reklám ide vagy oda, ugyanannyit tudunk róla. Félek, hogy magát a filmet is ugyanúgy túl fogják erőltetni, mint a reklámját.

  6. Human egy számitó géppel csinált karakteren mi olyan drága? Meg csinálják gépen és??

  7. Kal-El: Fogalmad sincs ahhoz mennyi munka kell. Tudod egy CGI karakteren vagy helyszínen nem egy ember dolgozik és nem is egy napot. De mindegy magyarázhat neked az ember, túl fiatal vagy még ahhoz hogy felfogd.

  8. Ez a King Shark-os magyarázat érdekes. Én Killer Croc-ot is nagyobbnak képzeltem el a képregény alapján és mégis “normál” ember méretű lett a filmben. Ennyi erővel King Shark is lehetne normál ember méretű, nem CGI.

  9. Killer Croc a legbénább képregényes megvalósítás 1998 óta. Valami írtó bénán fest a többiek mögött egy viccé teszi a filmet számomra, habár az is lesz szerintem.

  10. Okoskák Killer Croc a képregényekben is először ilyen ember méretű volt. A mutációja miatt folyamatosan fejlődik.

  11. A Bourne is ratyi lett, úgyhogy már csak ez a film mentheti meg a totális (minőségi, ha anyagi nem) csődtől ezt a nyári blockbuster felhozatalt.

  12. Huskar: ööö… izé… már a Knightfall alatt is akkora volt mint Bane “felturbózva”. (Ugyan ott Bane legyőzi.) Ha pedig körbelül onnan vesszük a méretét akkor Bane jóval nagyobb volt már akkor mint Batman. (Ez olyan 93-ban, a Batman 500. számának tájékán volt.)
    Szóval már akkor másfélszer akkora volt mint egy normál ember. (Még nem mutálódott annyira mint mondjuk a Hush idején, mert akkor már két és félszer akkora mint Batman.)
    Persze Crok-ról tudjuk, hogy eredetileg ilyennek született, csak egy vírus miatt gyorsult fel a mutációja. És már eredetileg is hatalmas volt, jóval nagyobb mint egy normál ember.
    A filmben pedig olyan magas mint mondjuk Smith. (Deadshot)

  13. ez már inkább kellemetlen jópofáskodás. Deadpoolnak bejött a napi egy új cucc, tuti most is adja majd.

    Emiatt Marvel fanboy, meg károgó leszek, de megint hallgatnak a kritikusok, mint a BvS-nél, szóval szerintem fosik a DC, ezért tolják ész nélkül, mert talán egy erős első hétvégével még menthető (ha el is fordul tőle azonnal a közönség, mint a BvS-től.)

  14. Én is erős kétségbeesés szagot érzek felőlük.

    abelh: szerintem nem Marvel fanboykodás, Deadpool kvázi saját magát adta el reklámok és marketing terén, és egy olyan figura volt a negyedik fallal, hogy ezt arra építve jól meg lehetett csinálni. De a vége felé már egy kicsit azt is soknak éreztem. Itt meg nem hogy soknak érzem, de annyi előzetest dobtak már ki, hogy nekem az jön le, baromira félnek, és úgy kapaszkodnak bele, mint valami utolsó szalmaszálba, és mindent bevetnek, mert talán attól tartanak, hogy úgy járnak, mint tavasszal.

  15. Tudjátok én mit mondok? Előre sosem szoktam leírni filmeket, de ez nagy csalódásnak ígérkezik. A legrosszabb az, hogy nagyon imádom a karaktereket, akiket a trailerekben látok. A batman vs superman, am nekem tetszett, azt leszámítva, hogy egy nagy katyvasz volt az egész, és úristen annál rosszabb verekedős jelenetet még életembe nem láttam, mint amit batman levág ott a sivatagban. Bakker, azt se tudták mit csináljanak a kommandós ruhába bújtatott statiszták. A nagy költségvetésből nem hiszem el, hogy ne futotta volna egy jó harci koreográfusra. Szomorú ez :( Félek az öngyilkos osztag is erre a sorsra jut. Nagy a hype, de alacsony lesz a színvonal. Remélem nem nekem lesz igazam!

  16. Huskar: első kép 200×300. Ekkora felbontáson semmit nem lehet megállapítani.
    De az általad belinkel második kép a Batman 357-ből van (Croc első megjelenése), a 11. oldalon jól látható, hogy a mellette álló ember a válláig ér. Szóval: nem, nem tévedtem. Már “sima” croc ként is nagy termetű volt.

  17. Huskar: annyi még, hogy érdemes elolvasnod (megnézned) a 357-359 részeket, ott látható.

  18. szerintem mindenki szánalmas, aki most rinyál azon, hogy mekkora Killer Croc…kit érdekel? Bane a Felemelkedésben sem volt hatalmas, mégis kurvajó volt. Egyáltalán nem néz ki gagyinak Croc, nekem nagyon tetszik, én értékelem amit nem CGI-al oldanak meg és jól is néz ki.

  19. Human vagy kivételesen durván rajta van az SS bandwagonon, vagy valaki elég jól fizet. Mondjuk ez utóbbi sem zavar igazán, de azért már kicsit télleg sok volt az SS anyag. Végre kijön :))

  20. lol senki sem fizet. ha lenne szponzorált kontent jelölném, de nincs. egyszerűen népszerű. sw, deadpool, avengers is hasonló elbánást kapott, mindnél volt, akinek már elege lett belőle. (mondjuk ez a “fun” forgatás dolog még nekem is sok kicsit, pedig még nem várt filmeknél is érdekelni szokott a marketing, ha valamennyire nem tipikus.)

  21. human: ok, sorry.

    speedster: oké, ebben igazad van, nem nézz ki gagyinak és tényleg jó ha nem minden CGI. Csak az van, hogy a Warner görcsösen igyekszik egy “DC-s átjárható” univerzumot kiépíteni. És amikor egy Doomsday akkora mint egy emeletes ház és feltételezzük, hogy ugyanabban az univerzumban vannak, akkor ez a Crok olyan kicsi. Nekem a kinézetével nincs bajom, csak én nagyobbnak vártam. Legalább akkorának mint a Deadpoolban Kolosszust.

  22. Kajak nem vágom mit rinyál human.mint egy kislány.. Még ha lenne 2 hónap a premierig oké,rinyáljon! de 2 nap mùlva premier ember!!!

  23. leírtam mi a furcsa egy reklámkampányban, tisztán benne van a posztban, mi ebben a rinyálás?

  24. 35%-on áll a rottenen, mehettek vissza hadakozni a kritikusokkal, díszísek :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.