Asgard a Thor 3-ban

A díszletről nézhetünk újabb képeket.

f56a488cf630f2526db5dcd5bdebe34e

ba5026151345f7858438888f669d279d

e9b63427fc1b54afcfce0d5089505645

A felépítésük után kirúgtak 100 helyi munkást, akik azt hitték októberig lesz feladatuk. Gondolom ebből lesz pár PR “a díszlet kész, aki nem kell azt elbocsátottuk, ez van minden filmnél” nyilatkozat.

17 hozzászólás a “Asgard a Thor 3-ban” bejegyzéshez

 1. Kész a meló, fizettek is gondolom. Akkor meg?
  Vagy húzzák el, mint a magyar melósok többsége, az utolsó pillanatban fejezzék be és akkor lesz meló októberig. Jajaja, az sokkal jobb.

 2. Azért elég undorító dolog, hogy leszerződtették őket egy bizonyos időre, erre kiderül, hogy az semmit sem ér. Látszik az előttem lévő két kommentelő még életében nem dolgozott csak a tudatlanságát osztja.

 3. Huskar: Nem is ismersz, tehát mi jogon mondasz ilyeneket?

  Elvégezték hamarabb a munkát, mint kellett volna. Pénzüket valószínűleg így is bőségesen megkapták. Legközelebb pedig, ha elhúznák, akkor találnak más ácsokat. Ezt kár ilyen negatív szájízű blogbejegyzésben tálalni, mert ilyen a világ. Nekem sem tetszik, de teljesen logikus és érthető. A filmgyártás nem pénzosztásról szól, mert ez nem segélyegylet. A Marvelnél pedig még mintha cikkeztek volna is arról, hogy szeretnek spórolni (pl. ahogyan eladták és beolvasztották a Guardians of the galaxy börtöndíszletét).

 4. valószinüleg igy még jobban is járnak, vállalhatnak más munkát, nemkell a pöcsüket verni a semmire. gondolom a munkadij ugyanugy járt. akkormeg?

 5. jó ég, hogy erre kommentolok. mindegy: a hír az, hogy volt melós, aki pl. Európából utazott haza mert BEÍGÉRTÉK nekik a munkát október-novemberig. továbbá ott van még, hogy az ausztrálokat küldték el, az új-zélandiak meg maradnak végig és lesz is még munka egyébként, ha elkezdődik a forgatás igazán, mert most még csak előkészülnek azon a helyszínen. és az ausztrál melósok háborognak, hogy ki lett bszva velük mert őket most kiteszik, aztán majd új-zélandiakkal pótolják. ja, mert a rendező új-zélandi, hoppá! ennyi a nagy újság.

 6. Huskar Igen, most is épp a nem létező munkahelyemről írok. Bírom amikor úgy személyeskedik valaki, hogy közben fogalma sincs a másik emberről. Ügyes vagy, nagy taps a trolloktól! :D Te biztos nagyon sokat dolgoztál, főleg építkezéseken. Leborulok előtted…

  Láttad a szerződést? Én nem. Tényeket tudunk, kész a meló. Ha kész egy munka, még mire fizessenek? Vérzik értük a szívem, de ha ki lettek fizetve… Süsd meg. Jó hogy nem a film bemutatójáig várod a fizut. :D Mert dolgoztak rajta.

  Neked többet nem is válaszolok, írsz amit akarsz.

  De amúgy meg ami ide le van írva, meg amit pl Malachi írt, hát… Malachi kicsit bővebben kifejtette. Sz@r nekik. Mennek tovább és találnak másik állást… Az élet nem egy habos torta, elvtársak.

 7. Profitéhes, csorgó nyálú hálivúdi dagdékok, azt csinálnak a csóró munkással amit csak akarnak, csakhogy a drogos szteroidos selyemfiúknak legyen luxusöltözőjük szőrteleníteni. Ezek a filmgyártás árnyoldalai

 8. Na pont a Disney az a studió aki megfizeti a “játékosait” :D lásd bosszúállók 2-3 ott is megtudtak egyezni a gázsin ….

  Amit a munkásoknak fizetnek, az a studionak aprópénz, a dolgozóknak meg nagy lóvé. Ha kész a meló biztosak lehettek benne h kifizették az adott melót. Erre volt szerződésük. Kész.

  Ha te házat építettsz és kész a házad a kőmívest meg kifizetted mert hamarabb kész lett, akkor te még pénzeled a határidő végéig???

  Ajh ez a disney meg marvel utálat már hányingerem van. Mindenben csak a negativitás ….

  Higgyétek el hogy a dolgozók örültek ott mint majom a farkának mehettek tovább, és vállalhatták tovább a maszekot …

  Más országokban is létezik közmunka program … nem csak nálunk dolgoznak emberek éhbérért ….

 9. Platschu: absz nem negatív a poszt, bár gondolom utaltak rá h októberig meló, szóval nem a kisujjukból szopták ezt, viszont muszáj megemlíteni, mivel hír, és lehet nagyobb füstje is lesz.

 10. “Higgyétek el hogy a dolgozók örültek ott mint majom a farkának mehettek tovább, és vállalhatták tovább a maszekot …”

  pont ezaz, h nem.

 11. És ha órabéren voltak foglalkoztatva?
  Akkor tuti nem örülnek, mint majom a f***nak!

 12. Abu: hogy jön ide a közmunka, meg éhbér? azért aki filmes díszleten dolgozik, az nagyon nem éhbért kap…

  (és ez most nem állásfoglalás volt, csak vicces, hogy ilyen képzettársítások kerülnek elő)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.