Dunkirk-teaser a héten?

Csak egy apró pletyka, de szerintem sokan várnak már valami videót Christopher Nolan háborús filmjéből. Elvileg a Suicide Squad előtt lesz 1 percnyi teaselés. Magyarországon nem tudom megkapjuk-e, viszont a netre gondolom felkerül így vagy úgy. Még egy indok a Suicide Squadra menni?

dunkirk-1

human
írta
2016. 08. 02. 03:11
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Dunkirk-teaser a héten?” bejegyzéshez

  1. “A ti feladatotok lesz az, hogy 10 pontot adjatok rá már azelőtt hogy láttáktok volna a filmet! “

  2. 10 pont az tuti! A csillagok között óta nem láttam egy normális filmet. Ami vissza adja azt az érzést hogy mi az hogy MOZI. Pedig hetente járok moziba.

  3. Play: egy betűt nem látok, amivel erre utaltam volna a posztban. mivel Nolan népszerű, így hír, h lesz teaser, ennyi az egész, minden más csak a képzeleted műve

  4. Divat utálni ezt a faszit valamiért, de mondjuk az interstellart vegig se birtam nezni ahhoz kepest, h birom nolan munkait

  5. human: Nem is neked címeztem human :D Csak Nolan pont úgy pózol mintha hasonló utasítást osztana az embereknek. Gyenge vicc volt.

  6. Az Interstellar-t a helyén kell kezelni ami egy látványos tiszetelgés a 2001 előtt. Nekem nagyon tetszett és hiány pótló volt ez a fajta scifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.