Purple Lamborghini

Joker feltűnik a Skrillex & Rick Ross – Purple Lamborghini klipben. Így majdnem annyit láthatjuk, mint a Suicide Squadban, hiszen Leto mondta, hogy sokkal több jelenetet forgattak a Jokerével, amik utána elvéreztek a vágószobában.

human
írta
2016. 08. 06. 04:06
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Purple Lamborghini” bejegyzéshez

  1. Persze, akinek már a kinézete nem tetszik, az nem fogja Leto Jokerét bírni, pedig szerintem egész fasza lett. Azzal a minimál jelenléttel is sikerült azért hoznia valamit. Remélem látjuk még…

  2. Nem az volt a baj, hogy Jokernek kevés játékidő, hanem hogy kevés szerep jutott. És ez a baj

  3. Sajnos nekem Jack Nicholson és Heath Ledger után az ő alakítása csalódás volt. Igaz, hogy szomorúan kevés szerepet kapott, de amíg Nicholsonnak és Ledgernek sikerült egy őrült, szórakoztató, zseniális bűnöző karakterét letenni az asztalra, addig Leto csak az őrültet hozta, vagy inkább talán az idegbeteget…

  4. Majd a Batman filmben kap több szerepet és akkor lehet majd igazi véleményt mondani róla. Addig kár bármit is mondani.

  5. DarkEagle: reméljük benne lesz a Batman filmben. Én holnap fogom megnézni a Suicide Squad-ot, de így látatlanba is azt mondom, lehet akármilyen most Joker, de ő úgy az igazi ha ott van Batman is (én szerintem).

  6. DarkEagle: azéert ez kezd röhejbe fulladni, amikor valakinek mér az első képek alapján sem tetszett akkor jöttetek azzal, hogy majd a filmben, kijött a film, kiderült, hogy az eddigi leggyengébb joker, erre, hogy majd a következőben, ha abban is nulla lesz akkor majd megint ellövöd, hogy az alapján ne itéljen senki várja meg a batman folytatását?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.