Ezeket vágták ki a Suicide Squadból

Úgy látom a 4chanon valaki név nélkül kiteregetett. Nem tudni mennyire belsős infó, és mennyire csak találgatás, de valamennyi bizonyítéka is van ezekre. Konkrétan olyan jeleneteket említ, amiket láttunk a trailerekben, de a moziban már nem. Például ezt a Jokert.

joker-squad-trailer

Komolyan mondom, első hallásra mind jó karakterépítés lett volna. Spoileres a lista.

 • Eredetileg June Moonnal kezdett volna a film, és Enchantress feltűnésével, de ebből ugye csak flashback lett.
 • Captain Boomerang rasszizmusa és szexizmusa erőteljesebb volt, de ezt szinte teljesen kisikálták a filmből. Főként Katanával bánt mostohán, mivel vonzódott hozzá.
 • A Batmanes autós üldözés hosszabb volt, több párbeszéddel Joker és Harley között – ez a trailerben a kocsitetőt ütögetős jelenet.
 • Volt egy szimbolikus El Diablo jelenet, amiben a karakter egy gyufa tüzét nézi, és eloltásával érzékelteti, hogy már feladta erejének használatát.
 • Rick Flag és June Moon között több jelenet, amikből az egyik a Suicide Squad tagok aktáját olvasós.
 • Harley a baseball ütőjével úgy tesz mintha puska lenne, és lövöldözik vele (szintén trailer jelenet).
 • Deadhoot szomorúan nézi az esőt és a lányára gondol.
 • Eredetileg Deadshot, Harley és Joker között szerelmi háromszög volt.
 • Joker és Harley az utóbbi helikopteres szöktetése után veszekedni kezd, aminek feloldásaként Joker kilöki a helikopterből.
 • Utalások voltak arra, hogy Slipknot nőket erőszakol, ezzel alapozva a nézők ellenszenvét az irányába.
 • Griggs (a fő őr a börtönben) és a Joker közötti jelenet hosszabb volt, ebben hangzik el az “alig várom hogy megmutassam a játékaimat”.
 • A nanobomba gyárba való betörés (Harley bombájának hatástalanításához) hosszabb jelenet lett volna.
 • Harley és Boomerang között több jelenet, amikben a nő őt utálja a legjobban a csapatból.
 • Killer Crocknak teljes alaptörténet: gyerekkorában mindenki őt csúfolja ő pedig meggyőzi magát, hogy a maga módján gyönyörű. Ebből a bár jelenetbe került egy mondat, és kész.
 • Crocknak volt egy olyan jelenete is, hogy a helikopterút közben kihány egy félig megemésztett kecskét, amit utána újra megesz, ezzel elborzasztva a közeli katonákat.
 • Az egész bárjelenetet hosszabb lett volna.
 • Hosszabb jelenet az Ace Chemicalsban, mielőtt Harley beleugrik a vegyszerekbe.
 • A végső metrós leszámolás közben feltűnik Joker, de Harley nem megy vele (hiszen kilökte a helikopterből), a gonosztevő egy gránát eldobása utána menekül el. (A fenti kép)
 • A stúdió követelte az instagram kinézetet a film eleji flashback jelenetekbe.
 • A pluszban forgatott jelenetek főleg vicceket jelentettek, és több párbeszédet Flag és Deadshot között.
 • A Joker-Harley viszonyból minden erőszakot kivettek, hogy igazi szerelemnek tűnjön, ne egy bántalmazós kapcsolatnak.
 • A Flash jelenetet Zack Synder forgatta még a Batman v Superman munkálatai közben.
 • Természetesen a végefőcímben levő Wayne jelenetet utólag vették fel, annak ellenére, hogy Ayer régebben leszólta a Marvelt a végefőcímes jelenetekért.

32 hozzászólás a “Ezeket vágták ki a Suicide Squadból” bejegyzéshez

 1. A képen látható jelenet nekem is nagyon szemet szúrt. Annyira hirtelen és mindenféle utóhatás nélkül zuhant le Joker, hogy nem hittem el, hogy csak ennyi.

 2. Gondolom ezekkel nem fért volna bele a PG-13ba… remélem megérte elkúrni a filmet kis plusz bevétel reményében.

 3. Majd kiadják nemsokára dvdn, majd ezekkel együtt. De tuti, h majd belenyomnak extra részt.
  Kell a haszon őszire :)

 4. “A Joker-Harley viszonyból minden erőszakot kivettek, hogy igazi szerelemnek tűnjön, ne egy bántalmazós kapcsolatnak.” Ez volt talán a legnagyobb hiba, amit elkövettek a forgatókönyv írásakor. Joker soha nem szerette Harley-t, “Mr J” csak kihasználta minden alkalommal a kis libuskát, aztán amikor Batman elfogta, akkor magára is hagyta.

 5. Hollywood akkor soha tobbet nem mer szexista poenokat es nok ellen elkovetett eroszakos jelenteket leadni? Szanalom.

 6. Vicces ez a lista, tegnap megnéztem a BvS rendezői hosszú változatot, igaz, csak 30 perccel több, de mintha egy teljesen más filmet néztem volna, ez alapján a Martha-rész sem volt röhejes, hiszen az egész egy új narratívát kapott. Asszem ezek alapján ebből is a rendezői változat lesz a rendes a film, ami kifejezetten jó.
  Miért rombolják szét ennyire a DC-filmeket a vágószobában? Ez is százszor jobb film lenne ezekkel a jelenetekkel…

 7. Nos, ezek azok a jelenetek, amiket ha nem vágnak, akkor talán egy élvezhető film lett volna. De a stúdió fejesei jobban tudják, mi kell. Fos filmek, amiket majd a marketing elad.

 8. Oké, akkor várjuk a “rendezői változatot”, ezek után nagy luft lenne, ha nem adnák ki :P

 9. Utálom a stúdió ezen szarkupac politikát komolyan. Ebben mi a poén?? Erre maszturbálnak, vagy mi? Ezt már mindig el fogják játszani?? Menjenek a kurv

 10. A végefőcímet nem utólag vették fel, emlékeztek még a paparazzi fotókra Affleckkel Torontoban Bruce Wayneként? Durván a normális forgatási időben Plusz Ayer:
  “The mid-credit scene, how did that come about?

  AYER: That was always in the original script, we shot that in Toronto with Ben [Affleck] up there during principal photography.”

 11. Szörnyű miféle dolgok mennek a Warner székházánál. Komolyan erről Lucas időskorai agymenései jutnak eszembe. Nagyon sajnálom, hogy ennyire elbarmolják az egészet. Ez így csak “butított” változat az igazi DC világnak.

 12. Human:pedig az is más csak kapásból abból a beszélgetésből kivágtak legalább 2 fontos mondatot, pontosabban kérdést, pont Batman szövegéből. Még vissza is néztem emiatt a mozi verziót. Két mondat és átalakul a teljes Martha-zás. Másrészt a rendezőit csak eredeti nyelven ajánlom. Csak egy dolog, pl SPOILER: a fekete nő, akivel kezdődik a meghallgatás bevallja a szenátornőnek, hogy Luthor zsarolta, hogy Supermant vádolja. Rengeteg ilyen fontos dolgot vágtak ki a mozi verzióból

 13. Aki a rendezői változatot várja: nem lesz, mert Ayer már nyilatkozta is, hogy ez az ő verziója, nem lesz rendezői változat.

 14. Hm, ha nem lesz rendezői vagy bővített változat, akkor kuka, többet meg nem nézem a filmet.

 15. – Harley a baseball ütőjével úgy tesz mintha puska lenne, és lövöldözik vele (szintén trailer jelenet)

  Ez konkrétan benne volt a filmben – a Joker-Harley-négeres flashbackben, amikor H. egy ketrecben táncol

 16. 17. Atla: Soha nem jelentette ki ,hogy nem lesz bővített változat. Annyi történt, hogy még a film megjelenése ELŐTT közölte a jó néppel, hogy ez az ő filmje. Eddig csak egyetlenegy rendező merte bevallani, hogy a stúdió nem az ő filmjét adta ki: Josh Trank. A lényeg, hogy reménykedhetünk a bővített változatban. De valszeg minimum 2 hónapot kell várnunk erre a hírre, azért hogy az emberek elmenjenek a moziba. Mert hát végül is sokan gondolhatják, így: Ha később megjelenik a bővített, akkor minek adja ki érte pénzt? A Warner a marketinghez nagyon ért.

 17. A BvSnél pl már a megjelenés előtt be lett jelentve a bővített… ehhez szerintem nem lesz, ki tudja…

 18. BvS bővített változata tényleg sokkal jobb, mint a mozis, de a Marthás jelenet az akkor is gagyi.
  Valami mást kellett volna kitalálni,hogy feloldják a Batman-Superman ellentétet. Fura, hogy ez nem szúrt szemet senkinek a készítők közül.

  Amúgy szerintem a bővített változathoz nincs és valószínűleg nem is lesz teljes szinkron, így valóban csak eredeti nyelven éri meg megnézni.

  Suicide Squaddal kapcsolatban, pedig remélhetőleg lesz egy teljesebb verzió belőle, ha nem is plusz fél óra, mint a BvS-ben.

 19. Hahaha, a creditek utáni jelenet, na az jellemzi mennyire szánalmas lett a film. Hát mi volt az, egy nagy semmi..

 20. Harley a baseball ütőjével úgy tesz mintha puska lenne, és lövöldözik vele (szintén trailer jelenet).

  Ez nem akkor volt, mikor a diszkóban ment a drogbárós jelenet? Harley táncolt a népekkel és akkor volt a jelenet, ha jól emlékszem.

 21. Mr J: Az nem az a jelenet, akkor a clubban is csinál hasonlót, de a baseball ütős az utcán van Midway cityben a squad többi tagjával

 22. unknow: felfogtuk, mindenki érti, ettől még szarul megszerkesztett érzelmi tetőpont, rossz jelenet.

 23. Alfie, EvJ: és mindezt úgy, hogy ezek nem jófiúk, példaképek, hanem antihősök…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.