Iszonyat remake-ek, Rogue One trailer, a YA kísért és Bigelow újra rendez

Új Star Wars: Rogue One előzetes jön csütörtökön. Legalábbis ez alapján. Plusz Jimmy Smits elejtette, hogy ő is cameózik a filmben. A prequelekben Bail Organa szenátort alakította.

Chris Hemsworth viccesen készül a Thor 3-ra.

Amíg várunk a Resident Evil: The Final Chapter beígért előzetesére, addig nézhetünk egy új képet.

resident-evil-1

A Dirty Rotten Scoundrels, avagy a Riviéra vadorzóiból is remake készül. Persze már az is remake volt, mielőtt valaki bírja, de a Marlon Brando-s eredetivel ellentétben a Steve Martinos filmet többen ismerik. A fordulat? Női szélhámosokról szól majd, Rebel Wilson lesz az egyik főszereplő.

Wilson amúgy a Private Benjamin (Benjamin közlegény) remakejében is szerepel majd.

A Csobbanás (Splash) sem ússza meg a remakelést. Itt mi lesz a fordulat szerintetek? Megcserélik a nemeket, avagy Channing Tatum lesz a sellő (az eredetiben Daryl Hannah alakította) és Jillian Bell kelti életre azt akit anno Tom Hanks. A sellő megment egy fiatal gyereket, aztán 20 év múlva visszatér és válaszút elé állítja.

A nemcsere az új “gritty reboot”, egy érdekes cikk az előbb említett Splash és Dirty Rotten kapcsán.

A Marvel bemutatja Howard The Duckot.

Jared Leto Jokerkedik Fallonnál.

Sqweeks a Transformers 5-ből.

sqweeks-large-1024x1024

Rendes remake hírek is vannak, ahol nincs fordulat. Pl. a Papillon (Pillangó) sem ússza meg, Rami Malek és Charlie Hunnam lesz a főszereplője, utóbbi alakítja azt akit anno Steve McQueen.

Kathryn Bigelow az 1967-es detroiti zavargásokról csinál filmet. Faji kérdésekről fog szólni. A szereplőgárda nem semmi: Anthony Mackie (Captain America: Civil War), John Boyega (Star Wars: The Force Awakens,), Ben O’Toole (The Water Diviner), Will Poulter (The Revenant), Jack Reynor (Sing Street)

Még mindig nem adják fel a YA zsanrát. Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith) rendezi majd a Chaos Walking könyvsorozat moziváltozatát, és az egyik főszereplő Daisy Ridley lehet benne. Posztapok történet egy olyan városról, ahol mindenki hallja a többiek gondolatait, nincs magánélete senkinek. Aztán a főszereplő fiú egy csöndes helyre bukkan, ahol nincs így. Az eddigi élete hazugság volt? Tipikus YA téma, de jó rendezővel talán…

25 hozzászólás a “Iszonyat remake-ek, Rogue One trailer, a YA kísért és Bigelow újra rendez” bejegyzéshez

 1. Borzalmas erről a sok remake-ről olvasni.
  Egyszerűen sugárzik az ötlettelenség, illetve ötlet azért bőven lenne, rengeteg tehetséges ember fejében születnek jó gondolatok.
  Viszont Hollywood nem mer rizikózni.
  Bár azt nem értem, hogy a többnyire negatív fogadtatás mellett mennyire jó a ötlet a remake-lésbe ölni a pénzt.Akkor ár tehetnének próbát egy két új gondolattal is…

 2. UEVCS: azért vannak eredeti filmek is, bár nem blockbusterek között, de basszus a héten nagyon sok durva remake derült ki…

 3. “Tipikus YA téma”

  átírtak egy-két dolgot valamelyik régebbi forgatókönyvében, és voilá

 4. A csobbanás? Te jó isten,sokszor nem is értem miért vállalnak ilyet el,na jó a pénzért de mark strong is amit csinált az agyas és agyatlanban,megérte?!

 5. A Pillangóra nagyon kíváncsi vagyok.
  Mármint arra, hogy ki fogja azt megnézni moziban?
  AZ eredeti nagy kedvencem, de emlékeim szerint nem egy adrenalinlöket, és ha nem helyezik át az időben,
  akkor nem nagyon lehet high-tech pörgősre megcsinálni.
  Ha meg áthelyezik, akkor az már nem a Pillangó.
  Egyébként a főszereplő páros jónak néz ki.
  Rami Malek = Dustin Hoffman

 6. Human, épp meg akartam dicsérni a kifinomult humorodat a Tatum-Csobbanás poénárt, erre nem basszus, az véresen komoly.

  Kész röhej ez a rengeteg remake. Főleg ez a nemcserés új hullám egészen elképesztő.

 7. 30 ev mulva az avengers remakeben mar csek egy ferfi lesz az is black widow szerepeben.

 8. És akkor, hogy még sárba tiporjunk egy örök klasszikust és talán a világ egyik legnagyobb fanfavorit musicaljét:

  https://www.youtube.com/watch?v=K3TDwa2cDOc

  Ezen én ma totálisan kiakadtam. Az all-time kedvenceim egyikét fogják porig alázni? És mindezt egy TV-s feldolgozással… És Tim Curry elvállalta a Narrátor szerepét :(

 9. A Chaos Walking-ot kéretik nem azonnal leírni, inkább a régebbi, komolyabb, elgondolkodtató ifjúsági regényekre hajaz, huszonévesen is elég kemény volt néha olvasni. A faji megkülönböztetés témáját rohadt jól járja körbe, több oldalról is. Bátran ajánlott olvasásra az egész trilógia.
  Mivel alig szerepel lány a történetben, kicsit meglep Daisy Ridley ötlete a kora miatt, eszerint öregítenének kicsit a főszereplőkön, nem is rossz gondolat.

 10. Michael Caine, Steve Martin – Rebel Wilson
  Bill Murray – Melissa McCarthy

  nem a nem-cserével van gond, de valakinek leeshetne agyilag, hogy minőségben hova tartunk ezekkel tényleg. ha Rob Schneider, vagy Sander remakelne egy klasszikust, akkor is menne a balhé. remélem azért eddig sikerül mentálisan felpolcolnia magát a stúdióknak (meg a hasonló ötleteket védőinek). de ebben a formában ez a trend úgysem tart ki sokáig.

  Tatumot viszont nem értem..nincs erre rászorulva, becsúsztak neki kemény bukták, de többnyire jól tartja magát. nem egy Hemsworth, aki alatt ég a ház, ha csak nem Thorkodik és a GB-ben is égeti magát.

 11. De hamár Ennyi remake akkor legalább jól csinálnák meg,total recall,robotzsaru,ezek is milyenek lettek pedig a régi ezerszer jobbak

 12. human: sorozatjunkie – Van Helsing post :) ott volt egy ilyen litániája arról, hogy ez nem trend, ez mindig is így volt

 13. A Pillangónak örülök de az sztem nem feldolgozás lesz hanem könyvadaptáció.

  Millát sunáznám !

  A többi meg szar !

 14. Ha már remake, meg Young Adult, akkor miért nem egy Eragont, Arany Iránytűt, vagy Last Airbendert újráznak, ahol a jó alapanyagból pocsék filmek készültek?

  Amúgy kövezzetek meg, de szerintem a Channing Tatumos Csobbanásból lehetne csinálni egy teljesen elszállt over-the-top vígjátékot. Már a férfi sellő alapfelállás is annyira abszurd, hogy bőven lenne benne poénforrás.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.