17 hozzászólás a “Maxon a Resident Evil hype!” bejegyzéshez

  1. Mindenképpen megnézem. Azért az furi, hogy ugye a sztori szerint már alig van élő ember a bolygón, de a maradék humán populáció még mindig azon van, hogy egymást kinyírja.
    Viszont remélem, hogy a közeljövőben erős Capcom felügyelet mellett normális élőszereplős R besorolású reboot érkezik.

  2. Én már minden bizodalmam elvesztettem a resident evil szériában, de ettől függetlenül szerintem beülök rá :)

  3. Jó lesz ez! :)
    Lehet még moziban is megnézem.

    Túl sok utálatot kapnak a filmek csak a nevük miatt ami részben érthető, másrészről azonban szerintem ez egy végtelenül szórakoztató “könnyed” akció széria. Ez is legalább annyira funnak tűnik mint a többi.

  4. Menő a RHCP zene, de nehezemre esik elhinni hogy ez a széria pont a fináléra találna magára. Aztán persze lehet hogy egy definitív B-mozi lesz belőle :D

  5. @Inka: Ha csak a név miatt utálnák… Nagy rajongója vagyok a régi RE játékoknak, de amellett el tudok vonatkoztatni, így a filmeket is szeretem. Az első két részt nagyon, a harmadikat mérsékelten. Ott kicsit sok a Mad Max hangulat, meg nem szeretem a homokot, túl durva, érdes, ingerlő és behatol mindenhova. Viszont az utóbbi két film már nagy kreténség. Minden vészjósló, minden szürke CGI-ba van öltöztetve. Az első két rész naturálisabb képi világa jobban feküdt. Jó, értem én, hogy a tévírus mindent elpusztít, meg kiszárít a filmben csakmertcsak, de attól az ég még lehetne kék, vagy valami. Elisz akciójelenetei részről-részre röhejesebbek, és kivitelezésben is a zs-kategória felé hajlanak. A Retribution, meg mintha csak egy összecsapott nosztalgiatúra, vagy valamilyen visszatekintés lett volna az előző részekre, mintsem rendes epizód. Tréler alapján a Final Chapter is követi a 4-5 vonalát, de ezt is meg fogom nézni, mert mindig megnézem… :D
    Mindig is egy agyatlan akciófilm volt, ezt nem tagadom, de az utóbbi időben emellett romlott a látvány, és még egy kaotikus katyvasz is lett.
    Aztán ha valóban valódi utolsó rész lesz, akkor lehet reménykedni valami földhözragadtabb rebootban, ami a játék rajongóit is kiszolgálja.

  6. Az a helyzet, hogy a Guns N’ Roses-szal már megvettek engem :D
    Egyébként a trailer tetszett, bár nem nagyon bízom benne, hogy a film is jó lesz. Az utolsó 2 rész már ultra gagyi volt. De hátha ez jobb lesz kicsit.

  7. Take me down to the paradise city ….

    A végén vártam hogy az egész youtube is felrobban . Egye fene megnézzük.

  8. Egy teljesen agyatlan marhaságnak tűnik ez is, mint az előzőek, de akárcsak a többi, ez is marha szórakoztatónak ígérkezik. Hiába baromság a Kaptár cím is (az első részt leszámítva), ez nekem Kaptár széria marad, mert a Resident Evil-hez semmi köze sincs. Nagyon kíváncsi leszek a szintén jövőre befutó 3. animációs filmre a Vendetta-ra. Az előző kettő állt a legközelebb a RE game-ekhez, remélem ez is odakerül melléjük. Bár nagyon látszik, hogy csak az élőszereplős filmekre kontrázik rá a Capcom ezekkel a filmekkel, de nem baj. Szerintem nagyon faszán megcsinálták.

  9. Amúgy ez a Final Chapter leginkább a 3. részre hajaz hangulatában, ami nálam egy elég jó pont. Kifejezetten tetszett a Tejes Pusztulás Mad Max-et koppintó poszt-apok világa. Itt meg még összemosták egy kis Walking Dead-del is. Az a nagy totál az elején szinte egy az egyben a pilot epizódból lett átemelve.

  10. Ugyan jó ötlet a G’N’R nóta, de nekem nagyon idegesítő volt, ahogy ez hangban vágva lett. Egyébként agyatlan baromság, melyre néha minden homo sapiensnek szüksége van…még ha nem is vallja be.

  11. T2 & Guns and Roses reloaded :-), hát a trélert elnézve, meg a januárt, még a végén moziban nézős lesz ez..

  12. Nézzétek mrg az international trailert, más zene kicsit más karaktereken van a hangsúly is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.