Ocean’s Eight lesz és megvan a szereplőgárda

Már volt szó az Ocean’s 11 legújabb remakejéről, viszont sokáig csak Sandra Bullock és Cate Blanchett volt felfedve az új színészekből. Most itt vannak a többiek: Anne Hathaway, Rihanna, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling. Még 1 kell majd.

bullock-blanchett

Októberben kezdik forgatni majd, és a rendező Gary Ross (The Hunger Games, Free State of Jones). Mivel a két legutóbbi filmje nagyon digitális és laza stílus nélküli, így reménykedjünk, hogy több van a rendezőben. Az első filmje, a Pleasantville egész jó volt, és gondolom a Seabiscuitet is sokan szeretik. Plusz elég sokat dolgozott az előző Ocean’s trilógiát rendező Soderbergh-gel közösen.

25 hozzászólás a “Ocean’s Eight lesz és megvan a szereplőgárda” bejegyzéshez

  1. Erdekes szereposztas, az tuti. Mondjuk fingom sincs ki az a Awkwafina (kozben megneztem, o lesz a kotelezo sarga), es Mindy Kaling, de a tobbit erdekes lesz egy filmben latni. En beraknam Julia Robertset is, o lehetne a szal a ket brigad kozott.

  2. Őszintén?
    Egy Özvegyek (1983) remake-nek jobban örültem volna, még ha ki is forgatják a sztorit egy profán vígjátéknak. Ez is olyan Szellemirtók-tervezetnek hat.

  3. Mi lesz a következő? Trainspotting amerikai változat, melissa mccarthy-val? Szerintem ezeknél a nemváltós, teljesen fantáziátlan remake-eknél már nincs lejjebb.

  4. freeone: Ez már szerintem is mindennek a legallja. Nem akarom elhinni, hogy ekkora ötlethiány van. Ráadásul éppen most bukik meg a ribanc Ghostbusters. Miből gondolja a stúdió, hogy ez a női remake kell a népnek?

  5. freeone!

    Brad Pittes változat is remake volt.

    Mi bajotok van a nőkkel?

    Ráadásul Oscar díjas színésznők is vannak köztük. Tehát a színészi tehetség hiánya sem lehetne kifogás.

  6. Legyen egy Leon a profi ahol nő a főszereplő, nők a rendőrök is, a tanítvány meg egy kis fiú. :D XD
    Komolyan nem hiszem el, hogy ezekre a sz*rokra igény van.

  7. @nova: a nőkkel semmi.
    Inkább az erőltetett, szükségtelen újrázásokkal.
    Én ugyanígy morognék, ha a Thelma és Louise-t forgatnák újra Teofil és Lajos címmel faszikkal.

  8. Sandra Bullock ot sose csíptem, de a gravity vel fel jött kicsit. (na jo a vau vau jelenetért jár a pofon) viszont ezen a kepen egesz jol fest. Oceanst meg tán az egyik részt láttam, de szegény brad pitt nálam kedv elvevő faktorral bir így nem is pótolok. ( mondjuk a 7ev tibetben erdekelne, meg nem lattam.)
    Jobb ha megszokjuk a remékelést..

  9. @Nova: szerintem az tűnik itt a legnagyobb bajnak, hogy a nők már nem 18 évese és ráncosodnak… pfffff. Persze alapvetően ez a hozzáállás a gázos szerintem.
    Gondolom, most a kommentem után jön majd a shitspraying maihem. ;)

  10. Komolyan ezt most minek?? Van 3 jó Ocean’s film (meg az eredeti Sinatrával amit még nem láttam)! Minek kell remakelni?! Mi lesz a következő?! Egy női A jó, a rossz és a csúf!!

  11. emese: A nőkkel semmi baj. Én kimondottan szeretem Bullockot és Blanchett-et. Azzal van a baj, hogy a stúdió kizárólag attól várja a sikert, hogy a férfi szereplőket nőre cseréli, betesz egy kinait és egy feketét a filmbe. A forgatókönyvre és a rendezésre pedig szarnak magasról. Épp nemrég volt a hirek között, hogy a következő Rocketeer egy fekete nő lesz, Channing Tatum pedig sellő lesz a A nagy csobbanás remake-ben. Szerinted ez nem gáz?

  12. bobojsza: Jöhet, én mind a kettőt nézném (Charlie angyalaiba eyecandy pasik, a Teofil és Lajos meg passzolna midlife crisis drámának).

    Hollingsworth: Asse volna rossz, kár, hogy a női főszereplős westernek nem igazán szoktak idáig jól sikerülni (a történelmi példaképek, Calamity Jane és a többiek ellenére).

  13. zsocso: ez is igaz. Amíg egy forgatókönyvre hat hetet szánnak, mert tartani kell a merchandise-os határidőket (!!!! ha igaz, hogy így volt a Suicide Squadnál), akkor még egyébként méltányolható próbálkozások is kevésnek vagy éppenséggel üres tokenizmusnak bizonyulhatnak.

  14. Egyszerűen arról van szó, hogy ez a “gender” téma most éppen ketté (vagy hányfelé) választja a világot és iszonyat ingyenreklámot csinál mindennek, amibe belekeverik.
    Az elqrvított GB a dupláját bukta volna a gyűlöletkampány nélkül.
    Ezt a teljesen felesleges és erőltetett Ocean’s MILF-et zabálni fogják a nézők: a nők özönlenek majd rá, hiszen első körben nekik fog szólni, de elcipelik rá a pasijukat is. A szapulók szintén látni akarják majd, hogy milyen lett. Az átlagnéző pedig “jó lesz” alapon növeli a majdani nézőszámot. Tuti, hogy már tervezik a második és harmadik részt…

  15. “A szapulók szintén látni akarják majd, hogy milyen lett. Az átlagnéző pedig “jó lesz” alapon növeli a majdani nézőszámot. ”

    de htá pont most mondtad, hogy a GB meg bukott pedig azt aztán szapulták. nagyobb bukta lett volna, de nem hiszem, hogy pont az utálkozók húzták fel, mivel még így is kevesebbet hozott, mint egy tipikus Feig-film, avagy a saját közönsége ment rá, de abból sem mindenki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.