Ugrottak az Assassin’s Creedben

Egy ‘leap of faith’ ugrást CGI helyett kaszkadőrrel vettek fel. Az extra benne, 38 méteres (a képen 10 emeletes háznyi) zuhanásról van szó. Ilyen jelenet 35 éve nem készült Hollywoodban.

17 hozzászólás a “Ugrottak az Assassin’s Creedben” bejegyzéshez

 1. Ez a stunt jó volt, de úgy tünik a filmben elég béna akciójelenetek lesznek. Olyan Luc Besson-os ugrálás lesz, amit utálok. Köteleken futás meg hasonló lehetetlen hülyeségek. Az eddigi anyagok alapján abszolút nem várom ezt a filmet.

 2. Az egész játékszéria a Luc Bessonos ugrálásokra épül… nem tudom Te mit vártál…. :D

 3. SPLOOSH!

  Engem nem zavar a CGI, de örülök, hogy ennyire elhivatottak, vagy legalábbis annak akarnak látszani a film készítői.

  Úgy látszik egyelőre, jó dolog, hogy az ubisoft nem csak odadobta a filmes jogokat ezúttal. Nagyon várom. Hype ezerrel, Marion Cotillard meg istennő. :)

 4. zsocso: bocs, de Apolloval értek egyet. Ebben a játékban ( a II. a legjobb, szerintem) pont ez a lényeg és az, hogy stunt csinálja és nem CGi, ez még inkább váróssá tette nekem a filmet.
  Nekem nagyon tetszik! Ez tuti nézős!

 5. Egyre bizakodóbb vagyok. Állati jól néz ki Granada és Sevilla a filmben, ha ott vették fel.

 6. Attól még full CGI-nek hat az egész film ezzel a szanaszét szűrőzött látványvilággal.

 7. Flyvik és Apollo: Már vártam ez a választ. De ami jól néz ki egy játékban, az attól még egy filmben lehet baromság.

 8. áii vazze! hogy “nem akarunk cgi-t használni” aszongya!
  de azért a jelenetet egy kibtt homokbányában veszik fel, hogy aztán majd odategyék mögé cgi-vel a várost.
  lol!

 9. Zsozso most hatalmasat nevettem rajtad. Ilyet írsz ,hogy utálod az ilyen extrém kivitelezésű akciókat, de közben az X-men filmeket ide-oda nyalod pláne Higanyszál jeleneteit.

 10. @Edrick

  Én is így jártam, de majd megnézzük a filmben.

  Ha igaz amit ír a post akkor az a 38 év elég érdekes, de örülök neki hogy ilyenekre vállalkoztak.

 11. Huskar: Nem lehet valami fejlett a humorérzéked, ha egy ilyen egyszerü kommenten hatalmasat tudsz nevetni. Egy képregény filmben miért kellene zavarnia, hogy hihetetlen akciókat csinálnak a szuperhősök? Ha ebben a filmben normálisan el lesz magyarázva, hogy miért tud a köteleken rohanni és 90 méterekről leugrálni gond nélkül, akkor itt sem fog zavarni.

 12. Elég őrültek ezek a kaszkadőrök, aztán ha ráfázik valamelyik akkor visszasírjuk a CGI-t.

 13. @ferkov
  Relatív hogy ők e az őrültek vagy a robotoló hétköznapi emberek akik bejárnak dolgozni, hazamennek, elvégzik a dolgukat, és így tovább, legyen az irodai, gyári, kétkezi munka. Nekik legalább izgalmas. Ha jól tudom még külön díjuk is van amit a hollywood-i filmekért kaphatnak, amit egyébként Harrison Ford is elnyert. CGI előtt hajmeresztőbb dolgokat is csináltak, mi meg azt sem tudtuk hogy egyáltalán megsérült e valaki vagy sem, csak élveztük a látványt.

 14. 0:22-nél szerintem nagyon béna mikor mellbe szúrja a baloldali pasast. Még meg is láá egy pillanatra hogy jobban zavarhasson. :) Viszont nagy AC fan vagyok szóval várom a filmet ezerrel. Sajnos amennyire olvastam nem az egész a múltban fog játszódni. Pedig legalább 90%ban az kellene. A játékban is felesleges nyűg (és minimális hozzáadott érték (főleg a korábbi részekben)) a jövőben játszódó szál.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.