Egy bohóc mosolya

Az új IT-ben így fog kinézni Pennywise. A rendező ugye Andy Muschietti (Mama), de pár King rajongó lehet így is elszörnyed a kép láttán.

pennywise-ew-00054120

human
írta
2016. 08. 16. 18:56
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Egy bohóc mosolya” bejegyzéshez

  1. Hat azert ettol is osszesz@rnam magam ha kiszolna a csatornabol… Varom a filmet es bizakodok.

  2. Nem vagyok King rajongó, de az IT az egyik kedvenc regényem.
    Ez a bohóc nagyon erőltetettnek tűnik és rögtön a B filmeket juttatja eszembe. Bár egy kép alapján semmire nem lehet következtetni, de ismerve a vaskos alapanyagot, amiből készült, képtelenségnak tartom, hogy két filmben vissza lehete adni.
    Max. sorozatban tudnám elképzelni, ahol a két könyv, 1-1 évad.

  3. Nem rossz, csak éppenséggel ez nem az It bohóca. A regényben (és a régebbi filmben) ábrázolt Penniwise-ról nem látszott ilyen direkt módon, hogy nem ember. Ott az író, meg a film rendezője is a bohócfóbiával játszott, és nagyon jól (nagyon sok ember, főleg gyerek, irtózik és fél a bohócoktól)
    Erről a Pennywise-ról viszont bajosan tudom elképzelni, hogy lufival csalogat be gyerekeket a csatornába…MEssziről ordít róla, hogy “Hé, én egy szörny vagyok”

  4. Persze, lehet jó a film ettől még. A regény nagyon jó. Szerintem át is lehet ültetni egy kétrészes filmbe.

  5. @turrican:
    a bohóc alakjának pont az a lényege, hogy elcsalja a kölyköket (ahogy Scorpion82 is írta), nem kell feltétlen ijesztőnek lennie (ha csak álldogál egy helyben).

    a kép szerintem pont jó promonak, mert ez lehet az átmenet az idétlen bohóc és a szörny között, maga a maszk és a haj fura, lehetne “bohócosabb”.

    nem jó, de lehetne rosszabb is.

    kb. a rémálom az elm utcában remake jutott eszembe, amikor először láttam a karakter új kinézetét, pont ezt gondoltam arról is (csak azt a film se mentette meg).

  6. Ezzel a külsővel nem gyerekeket akar csalogatni.Alakváltó,szóval megvannak a módszerei.Emlékezzetek,hogy Georgiet is a kék szemekkel csalogatta oda,mert tudta,hogy a gyerek az anyukája szemét fogja benne látni.Vagy a cirkuszi szagok,mint a vattacukor és a popcorn,amit a gyerekek imádnak.De az is igaz,hogy a gyerek és a felnőtt is szereti a bohócokat,mert szeret nevetni és a varázslatos trükköket,de ugyanakkor van bennük valami félelmetes is.
    Nekem speciel a ruha és a haj nem tetszik,de a filmen úgy is másképp fest.

  7. tükör

    Azért anno rendesen becsokiztam Pennywise-tól. Pedig nem voltam már annyira gyerek (12-13 lehettem).
    Ennyi idősen már érdekli az embert a cirkusz, meg a bohócok. Szerintem nehéz lesz überelni az eredeti feldolgozást. Egyedül a vége nem tetszett. Remélem azért átírják, mert az már könyvben is nagyon béna volt. Mintha elszállt volna King-nek a végére az ihlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.