10 hozzászólás a “A reneszánsz vége?” bejegyzéshez

  1. ilyen a popszakma, 4 év alatt felizzadta magát a csúcs közelébe, aztán most fél év alatt két rossz filmmel ledózerolja magát. ha a Golds és/vagy a Dark Tower is hasal, akkor nehéz lesz jó szerepet találnia megint.

  2. Én is éppen azt akartam kérdezni… Attól, hogy valami nem tömegtermék, még lehet jó, nem? A két említett film közül egyiket sem láttuk még. Mud pl. mitől volt jó? (Az volt.) Csak érdekel, hogy mire alapozod, hogy ettől művészileg/szakmailag McConaughey lefelé megy?

  3. deni: mondjuk rögtön a poszter.

    Nem igazán értem mit művel MM. Az utóbbi néhány évben azért eljutott arra a szintre, hogy ne kelljen minden szart elvállalnia. Meg elég jól is válogatott a szerepek között…

  4. Mondjuk Gus Van Sant csinált már jó filmeket, a téma is izgalmas, és a szereposztás is működőképes, szóval Matthew részéről abszolút érthető hogy miért vállalta el.

    Viszont akik eddig látták, szinte kivétel nélkül utálták, és a Cannes-i Filmfesztiválon is kifütyülték. De persze azokat az embereket is biztos lefizette a Marvel…

  5. deni, silver42: talán mert lehet látni a filmek fogadtatásait? tisztán látszik rajta, hogy ez a film pl. kampó. a free state pedig valószínűleg nézhető, viszont az meg már azokat nem érdekelte, akik a true detective közben rákattantak a reneszánszra, szóval újra nagyot kell lépnie, nem ilyen filmeket. már ha tartani akarja.

  6. Silver42:

    “Csak érdekel, hogy mire alapozod, hogy ettől művészileg/szakmailag McConaughey lefelé megy?”

    mert nem végletes értékeléseket kap a film, mint olyan sok nehezen, vagy sokrétűen feldolgozható kultfilm, hanem konkrétan rühelli mindenki, aki látta.

    szóval most vállalt egy relatíve olcsó, de azért ambíciózus, jó alkotógárdával készült stúdiófilmet, ami senkit nem érdekelt, a művészi vonalon meg gyűlölik az emberek a legfrissebb próbálkozást. ez kettőből 0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.