Zendaya lesz Mary Jane?

Természetesen a Spider-Man: Homecomingról van szó, és egy elég nagy pletykáról. Attól jött, aki szerint Mar-Vell lesz a Guardiansban a fater, amiről már kiderült, hogy kamu, szóval annyira nem érdemes még kiakadni azon, hogy nem vöröshajú csaj, és talán így Osborn megint a képbe kerül.

zendaya-mia

19 hozzászólás a “Zendaya lesz Mary Jane?” bejegyzéshez

 1. Amúgy ilyen csúnya hajvonalat is csak a kalendáriumban látni. Szinte összenőtt a szemöldökével. Biztos betiltották a homlok viselését a családban.

 2. Edrick: imdb-t készülő filmnél nem sok értelme van nézni. oda akármi felkerülhet, a Star Trek Into Darknessnél sem az volt ott h Khant alakítja Cumberbatch. most már az van, mivel már bemutatták a filmet.

 3. Erről a pletykáról már régebben is lehetett hallani, de ott sem úgy emlegették, mint MJ.

 4. Ha eddig nem szidták a Marvelt majd most fogják. :D
  Nem fogok megint anyázni mert Pókember a legnagyobb kedvencem a Marveltől és máshol már kiadtam a dühömet de egyszerűen RÖHEJ, hogy Tom Hollandon kívül nincs EGYETLEN EGY értelmes szereplő a filmben.

  Nem elég, hogy Flash Thompson egy geek indiai lett most még ez is.
  Nem is értem mit gondol a Marvel. Mire a DC észbe kap addigra a Marvel elássa saját magát.

 5. DarkEagle “…egyszerűen RÖHEJ, hogy Tom Hollandon kívül nincs EGYETLEN EGY értelmes szereplő a filmben.”

  Ömm Michael Keaton?

 6. Pókember is lehetne ennyi erovel fekete vagy sarga, teljesen mindegy micsoda. Ha fizetnenek se neznem meg ezt a dágványt

 7. Durva hogy Michael Keaton azert csinalta a Birdmant hogy kikeruljon a Batman/superhos szerepkorbol erre mostmar csak madarember szerepeket kap :D

 8. Nagyon jó a szerepre és szerintem nagyon szép lány is. MJ karakteréhez nem ad semmit, hogy milyen bőrszínű színésznő játssza, azon a környéken meg teljesen reális is. Pedig még ő a világosabb bőrszínt képviseli, mi lenne ha még sötétebb árnyalatú lenne jaaaaj. Ez olyan, mint Jimmy Olsen halála mostanában. Hirtelen előkerültek az addig nem létező rajongók, mert lehet rinyálni. Kb még miatta megnézném moziban, ha nem idegesített volna Póki már a CWben agyon, így meg tuti nem fogok még egyszer fizetni, hogy még hosszabban lássam. Amúgy se nagyon izgat Póki, csak ha Deadpool szórakozik vele, ehhez ez most meg amúgy is fiatal :D.
  Szerintem meg ha lehet valamiért a Marvelre haragudni az pont a Tibetiek hanyagolása Kína pénzéért. Miközben megy a mese az univerzális jóságért..és simán jó lenne a már bejáratott brandjukkel a Dr Strangenek Kína nélkül is.

 9. adott szereplö ahogy erdetileg ugy mint a legelsöben kinézetük szerint választanának etnikumbol ,s nem pénz miatt tennének egyre több afro és azsiait á asszem ha bevezetik eszt a sok baromságot a marvel benyalhat eggyet.semmi bajom azzal ha egy adot karakter erdetileg afrikai meg vagy ázsiai bár utobbi nem sok van,de basszus csak a rohast pénz miatt ne cseréljenek már le kedven karaktereimet.

  valszeg igy is ugy is megteszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.