A Galaxis őrzői is megérkeznek az Avengers: Infinity Warba

Nem értem miért emlegetik crossoverként pár siteon azt, hogy az Avengers: Infinity Warban feltűnnek Starlordék, amikor az MCU-ben minden összefügg. Mittomén, Ant-Man feltűnése a Civil Warban sem crossover.

A lényeg, hogy a 2018 májusában bemutatásra kerülő Avegers filmben Tonyék találkoznak a Galaxis őrzőivel. Ezt Vin Diesel erősítette meg a facebookján.

aeryary-000223681

22 hozzászólás a “A Galaxis őrzői is megérkeznek az Avengers: Infinity Warba” bejegyzéshez

 1. a crossover azt jelenti, hogy teljesen különálló csapatok/alakok szerepelnek együtt úgy, hogy mindkét félnek kb ugyanakkora súlya van történet szempontjából.
  pl az X-Men vs Avengers, X-men vs Inhumans, vagy Avengers/Galaxis őrzői. A legnagyobb crossoverek meg az eventek, amik során szinte mindenki szerepel a történetben, ilyen lesz az Infinity War.
  Az, ha egy két szereplő feltűnik egy csapatfilmben, nem crossover, mert az csak felbukkanás, történet szempontjából jelentéktelen.
  Viszont crossover egy Spider-Man/Deadpool, vagy Daredevil/Punisher sztori, mert mindkét szereplő egyenlő fontosságú benne. ha csak feltűnik az egyikük pár percre, az nem crossover.

 2. Crossover alatt inkább azt értjük, ha a történetben két különálló világ szereplői találkoznak. Pl: Mortal Kombat vs DC Universe, Marvel vs Capcom stb…

 3. inkább ahogy Huskar írja. az Őrzők csak egy másik galaxisban vannak, ennyi. valahogy csak össze hozzák :)

 4. Cardassal ertek egyet.Akkor human szerint a Flash es Arrow sem crossover?
  Vision meg mindig nem illik ebbe az univerzumba foleg abban a csaladapas szerkoban.

 5. Ez nem crossover. A Crossover az lenne, ha a fox xmenje összetalálkozna mondjuk Dr.Strange-el.

 6. bizonyos szempontból igazatok van, de az MCU-ban minden egy irányba vezet, vagy hogy mondjam. lehet, hogy most ezt másnak érzitek, mert egy csapatról van szó akik az űrben tolják, de mindenki külön filmje ugyanoda vezet, sőt, ugyanaz a gonosz volt látható vol 1-ben, aki az Infinity Warban lesz, és ez már most szorosabban összeköti a dolgokat. A többiek is elvoltak a saját ellenfeleikkel, pl Thor 2, szóval igazából “saját történetek”, mégsem crossover a feltűnésük.

  de lehet én meg azért érzem így, mivel végig tudtuk, hogy jönnek az őrzők, ez is csak azért hír, mert Vin megerősítette, hogy már az első részbe.

 7. A Wiki szerint az Avengers egy crossover film mert az addigi kulon hos sztorik osszeertek egy vegkifejletben. Ugyanez lesz az infinity warral is ahol megtobb sztori keresztezi egymast.

 8. “ez is csak azért hír, mert Vin megerősítette, hogy már az első részbe.”

  +1 én is így vagyok; bejelenthetik, hogy most már hivatalos, de tudtuk, hogy hova fog kifutni az egész nagy történet a kövekkel, amihez nekik is elég sok közük volt, szóval én személy szerint nem hypeolom jobban magam emiatt, mint előtte, nekem ezzel valahogy nem változott semmi sem :)

 9. Szerintem ez egyáltalán nem crossover, inkább két külön történetszál, melyek egy végkifejlet felé haladnak. Egy univerzumban szerepelnek, egy közös ellenségük van és már voltak közös pontok (mint pl. Collector) ahol összeért a két történetszál. Tényleg az lenne egy igazi cossover, ha mondjuk az X-Mennel futnának össze.

 10. az Avengers sem crossover volt, ez a lényeg igazából.Starlordék (elméletileg) csak mégegy “csapattag” az infinity war-ban, persze pont a crossover emlegetése miatt elképzelhető, h nem erről lesz szó

 11. Tényleg azon megy a vita, hogy crossover vagy sem? :D A cikk lényegét sikerült fölfogni?

 12. @ Kakaó: Igen, azon megy.

  Nekem, egyébként nem tűnik krosszóvernek.
  Ugyanabban az univerzumban léteznek (sajnos).

  El nem tudom képzelni, hogy a rettenetesen gyenge Galaxis őrzői és a fogyasztható Bosszúállók összevegyítéséből bármi jó kisülne.
  De, néha vannak csodák (gyakran meg nem)…

  Elsőre nem is értettem, hogy mi köze van az egészhez Vin Dieselnek, oszt’ most látom, hogy ő volt Groot hangja.
  (Aki, szerintem, az egyetlen értékelhető figura volt a Galaxis őrzőiben.)

 13. Bárcsak a megérkezésüket követően rögtön el is kennék a sok műanyag “hős” száját (olyasmi képek tolulnak fel most a szemem előtt, mint pl. Falcon éppen felszállna, de Groot egy indával szépen visszahúzza, Drax pedig egy egysoros kíséretében szétszereli). (L)

 14. Én egyébként komolyabb hangvételű filmre gondolok sok-sok halállal, mert ugye jó pár színésznek lejár a szerződése is és a Marvel is azért csak kinyír néhány B kategóriás hőst.
  Egyébként jól gondolom, hogy az igazi crossover akkor lenne, ha benne lenne a Defenders? Mert oké, hogy egy univerzum, de mégis egészen más lenne a szitu.

 15. filmben nem lesznek a Defenders, úgy tűnik a sorozatos szereplők nem tűnhetnek fel a vásznon, legalábbis a legújabb hírek szerint.

 16. Szerintem csak elterelés, hogy nem tűnhetnek fel, ugyan már a Disney-é az ABC, Kevin Feige közvetlen a Disney igazgatójának jelent, ja és az ABC gyártja a Netflixnek a sorozatokat. Valamilyen szinten szerintem 100% hogy benne lesznek. Eleve erre ment ki az egész.
  Ám ha nagyon úgy alakulna, hogy tényleg nem lesznek benne, akkor minimum jöjjön ki a végtelen háborúval egy időben egy olyan netflixes sorozat, ami bemutatja, hogy a Végtelen Háborús univerzumbeli küzdelemben mit csinálnak a Földön maradt hősök, mert Thanos nagyon ki spécizte a Földet, így oda tuti fog küldeni egy hadsereget, na és akkor lenne mondjuk egy Oltalmazók 2. amiben benne lenne Quake, Coulson és néhány Embertelen és akkor az a sorozat egyfajta kiegészítő lenne a filmekhez, természetesen kellene valami cameo a filmbe, ezt pedig úgy képzelem el, hogy egy monitoron adja az utasításokat nekik Steve.

 17. Srácok, ha képregényes terminusban nyomjuk, akkor crossover az ha egy adott univerzumban két külön történetszál (pl. két csapat vagy két hős vagy egy hős és egy csapat) találkozik, és a közös történés aztán befolyásolja mindkét szálat a közös eksön után. ha sokan vannak, az az event. Ha különböző univerzumok találkoznak, az is lehet crossover, de az ugye ritkább.
  A crossoverek tök állandó dolgok. És általában nem túl jók. Kevés a kivétel, pl. Cable/Deadpool (állandó sorozat lett) vagy a Batman&Superman (dettó).
  Ezért szerettem anno az Exiles c. sorozatot. Szinte végig crossoverek voltak, és nagyon ötletesek.

 18. szerintem a netflixnek nem kéne arra pazarolnia a pénzt, hogy a felépített darkosabb sorozataiba beledobálja thanos és az avengers harcát. egyszerűen semmi szükség keverni a két stílust, értelmetlen bunyókat nézni meg időpazarlás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.