Radcliffe beépül

A stúdió rávetődött arra az Amerikan History X és The Departed keveréke dumára szerintem, hiszen két baromi jó filmmel kerültek így egy lapra. A trailer alapján mondjuk eléggé komoly darabnak tűnik ez is, hiszen egy kezdő beépül a neonácik közé, de ez eléggé felkavarja a világnézetét.

IMPERIUM_ONE_SHEET_V0z2-FINAL

human
írta
2016. 08. 20. 03:33
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Radcliffe beépül” bejegyzéshez

  1. Tegnap neztem meg egesz jo volt.
    Ha valaki azt mondja 10 evvel ezelott hogy Harry Potter hihetoen fog neonacit alakitani azt kirohogom de Daniel Radcliff az elmult evekben szerintem jolvalasztott szerepeket es talan egyszer mar nem Harry Poterkent fogok ra gondolni hanem szineszkent.

  2. Redcliffe kb. azt csinálja, mint Elijah Wood. Ő is egy csomó ilyen másfajta szerepet vállal, csak kár, hogy ezekre a nagy többség nem figyel fel. Meg Redcliffe szerintem úgy is újra Harry Potter lesz pár év múlva, mert már vannak pletykák, hogy íródnak könyvek a felnőtt Potterral kapcsolatban.

  3. Daniel Radcliffe tisztára úgy néz ki ezen a posteren, mint Rupert Friend a Hitman-ből.
    De persze nagyon nézős lesz a film.

  4. Óóóóó néz’ má’ a kis Potter :) sajnos valamiért engem irritál ez a pofázmány, egyáltalán nem szimpatikus nekem ez a “gyerek”.
    Viszont ettől függetlenül tényleg jó filmjei vannak és , mint színészt nagyon tehetségesnek tartom. Szóval nem szimpatizálok vele, de ezt a filmjét is megnézem, mert az előzetes alapján nagyon tetszik.
    Régen így voltam Edward Nortonnal is de előtte is le a kalappal,mert piszok jó abban, amit csinál, mint ahogy a kis Potter is szépen felnőtt…………… és nem csak életkorban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.