Odin kicsit megváltozott

Gondolom minden nap finganak a Thor: Ragnarök forgatásán, nem lesz mind kitéve, de azért Hopkins új kinézete megemlítendő még.

13658517_294139697608625_827589377_n

Thor-Ragnarok-1-1

Thor-Ragnarok-2-1

human
írta
2016. 08. 23. 17:00
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Odin kicsit megváltozott” bejegyzéshez

 1. Lehet rosszul emlékszem, és keverem valamivel, de nem úgy volt régebben, hogy nem tér vissza a 3. részre, mert elég volt neki az első kettő? Kihagytam valamit?

  Mindenesetre örülök, hogy szerepelni fog benne. Kíváncsi vagyok. Ez a kinézet meg elég menő. Remélem valami “Mindjárt itt a világvége” karaktere lesz.

 2. Atla- Vagy csak rájött, amikor legutóbb az Al Pacinoval készült közös filmje hozott kemény 141!! dollárt, hogy abból nem futja még a rezsire sem Asgardban.

 3. “Gondolom minden nap finganak a Thor: Ragnarök forgatásán…”
  Ezt most hogy is kellene érteni? :D

 4. Ideje volt már hogy kiderül hogy mi van vele, mer ugye a loki lett a király az apja képében , odin meg csak eltünt,szerintem ő is elvesztette az erejét meg az emlékeit vagy megőrült

 5. Na erre kiváncsi leszek,azért elégge elszomorít hogy bármelyik marvel filmet jobban várok egy kép alapján mint akármilyen dc filmet egy trailer után..

 6. #Csigusz: “mindig történik valami”
  amúgy ha jól emlékszem egyik mid-credit jelenetben volt, hogy Loki igazából Odin és durva hogy mennyi embernek fogalma sincs róla.Sztem az volt az utolsó eset, hog érdemleges jelenetet tettek oda Marvelék

 7. kocsolas
  Dehogy volt stáblista utáni, a Thor 2 végén volt. Ott stáblista után az Éter volt, ahogy átadják a Gyűjtőnek (még mindig nála van) + hogy még a Hószörny is mindig Londonban van :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.