Ezek meg a Death Wish reboot fejleményei

Ha már szóba került az Intoucahbles, amihez senki nem tudja, hogy miért nyúlnak, akkor a Death Wish (Bosszúvágy) sem maradhat el. Viszont itt nem lehetünk annyira negatívak, hiszen a franchise már magától is a földbe állt, lehet javítanak rajta. Mondjuk Eli Roth rendezésében… Elvileg az lesz előtérbe tolva, hogy az önkényes bosszú nem éri meg.

vincent

A szereplők közül eddig azt tudhattuk, hogy Bruce Willisben izzik majd a vágy, viszont most csatlakozott hozzá Vincent D’Onofrio (Daredevil) és Dean Norris (Breaking Bad).

human
írta
2016. 08. 26. 04:16
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Ezek meg a Death Wish reboot fejleményei” bejegyzéshez

  1. Azt azért ne felejtsük el, hogy manapság az a cinikus, nihilista és kiábrándult látásmód hiányzik (és ezt is ki akarják herélni ezzel az “önkényes bosszú nem éri meg”-baromsággal – egyáltalán látták az eredetit?), amitől az első Bosszúvágy annyira ijesztő.

    Eli Roth egyébként is öregszik, már képtelen minimális kockázatot is vállalni. A Knock-knock vállalhatatlanul szar, a Green Inferno meg szimplán nevetséges. Még arra is képtelen volt, hogy a feleségét egy picit jobban megdolgozza a vásznon.

    A Bosszúvágy-remake halott ötlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.