16 hozzászólás a “A róg egyes új képei” bejegyzéshez

 1. Nyilván megfogom nézni,de valahogy nem érzem aszt a húú húúúúúú de meg kéne.

  Lassan már csak legyint az ember star wars ok,jöhet a következő jut minden évre eggy.

 2. Már mi is csak úgy emlegetjük, hogy “róg”. :D Már várom, igaz talán nem annyira, mint az ep.8-at!

 3. Imádom ezt a csajt, nem tehetek róla :D (Viszont Daisy Ridley a “szomszédban” nekem kifejezetten ellenszenves…kár, hogy még két részig ő lesz a főhős, Jones pedig csak itt)

 4. Baromira elvette a kedvem a hetedik rész az összes hátralévő filmtől, de ezt azért megnézem.
  Ha ez is szar lesz, akkor én többre nem megyek el az biztos! :)

 5. büdössajt: Hogy érted “a midnen évben”-t? Volt 2005-ben az ep3, meg tavaly az ep7. Eltelt közte 10 év, amikor egy sw film sem jelent meg. Nem értem ezt a megcsömörlést.

 6. A “The Night Of”-os srác (Riz Ahmed) elég badass, kíváncsi leszek milyen fazont alakít.

 7. Kicsit egyet értek azzal aki legyint a SW-ra. Igaz hogy 10 éve nem volt SW, de az EP7, egy fura remake, amiből nem nagyon látszik még hogy hova tart és nem igazán keltette fel az emberek érdeklődését, hogy kíváncsian várják a folytatást. A “Rúg” one meg már egy ismert és lezárt történet mellékszála, szóval, az én személyes véleményem, hogy eddig semmi újat nem adott. Nem azt jelenti, hogy rossz lesz a Rúg one, de akkor is egy zsákutca a történet akármit is csinálak vele.

  Ezen felül, már onnantól reklámozzák a filmet amikor még csak beszélnek róla, én onnantól kezdve szinte minden héten jön valami kép, vagy egy véletlenül kikotyogott “titok”, de a filmet rá 2 évre nézheti az ember. Én sok esetben beleunok addigra mire kijön egy hasonlóan reklámozott film. Szerintem túl korán kezdik a hypot, és ennyi ideig nehéz fent tartani. Egy idő után már sok, és még így is hónapok múlva lesz látható a film.

 8. Dody: “nem igazán keltette fel az emberek érdeklődését, hogy kíváncsian várják a folytatást”?
  Hát, ha a bevételi számok, meg a végeláthatatlan találgatások, hogy ki kicsoda, meg mi lesz, hogy lesz, neked a “nem igazán keltette fel az emberek érdeklődését”…akkor mit nevezel érdeklődésnek? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.