Deathstroke feltűnik a Justice League-ben vagy a Batman filmben

Bár minden arra mutat, hogy a Justice Leage-ben látjuk majd, hiszen jelenleg azt forgatják, de az is lehet, hogy főbb szerepe csak a Ben Affleck által rendezett Batman filmben lesz és ez egy kosztüm teszten készült.

update: közben tisztázták is, és tényleg a Batman filmbe jön.

dstroke

Majd meglátjuk, egyelőre csak Ben cool videóját nézhetjük.

21 hozzászólás a “Deathstroke feltűnik a Justice League-ben vagy a Batman filmben” bejegyzéshez

 1. Update, a THR szerint test footage a solo Batman filmbe. De ha ő tényleg benne lesz, akkor egy Arkham Origins-szerű sztorit szívesen látnék, mondjuk Pingvin meg Black Mask mint gonoszok.

 2. Én is jobban szeretném még csak a Batman filmbe,és valószínűbb is, de ha már JLben kéne gondolkodni, akkor talán a pletykált további Knightmare Batman jeleneteknél lehetne akár az ellenállás tagjai között is, vagy épp nem

 3. Most nem a Marvel vs DC vitát akarom behozni, de a Marvelnek sosem volt ilyen tökös hír megosztása. Tudom, hogy a színészek,rendzeők és forgatókönyv írok szoktak megosztani dolgokat, de ekkora bejelentést még nem láttunk. Eléggé erős,hogy Ben Affleck aki mindössze 2 (!) filmben szerepelt a sorozatból, osztja meg, hogy az egyik legnagyobb DC gonosz is végre befut a vásznon, akinek a kinézete hű a képregényhez egy félperces videóban!

 4. Az egyik legnagyobb DC gonosz? Who? Deathstroke? Kedvencem, de a legnagyobbak közé sorolni egy kicsit túlzásnak érzem. Az hogy Batfleck posztolta meg marketing. Valószínű, hogy az ő filmjében fog feltűnni, így annyira nem áll távol a kettő…

 5. hurrá, még több random bedobált DC-s (anti)hős. remélem akkor már Nyilas Misi is jön vele együtt. plusz mindenkinek eredetsztori. ja várjunk, kész is a film :D

 6. Ha már Arkham Origins, az a Deathstroke boss fight… jöhet!:)
  Ütősen néz ki. De igen, szerintem is inkább a Batman filmben legyen, mint egy JL cameoban. Szurkolok.

 7. Batman filmbe?
  Olyan röhej, hogy az Origins előtt alig akadtak össze, azóta meg folyamatosan nála bukkan fel… :/
  Deathstroke meg nagy ellenfél, elkente már a teljes Liga tagságot is…

 8. Stephen Langot a Vaksötétben lévő muszklik után simán eltudnám képzelni Deathstroke-nak. Kérdés, hogy mennyire kezelik a helyén a karaktert, mert Deathshotnak is nagyon felesleges apa-lánya szitut erőltettek a SS-ban.

 9. @Huskar: “A Marvelnek sosem volt ilyen tökös hír megosztása.”

  Valóban, 2014 októberében az a nyílt konferencia a Harmadik Fázis felfedése (Civil War-ostul meg Infinity War-ostul) + Black Panther színészének bejelentése Downey és Evans oldalán egy totál átlagos, unalmas hétköznapi este volt :/

  BTW bevallom őszintén – de ez lehet csak azért van, mert már semminek se tudok örülni az életben :) – hogy nem repdesem az örömtől annyira ennek a bejelentésnek a hatására. Egy solo Batman film Affleck-kel eszméletlenül zseniális lehet és szerintem lesz is, a problémám az, hogy really, Deathstroke, mint main villain? Remélem nem hand-2-hand combatra fogják kihegyezni az egész filmet (ami mondjuk a BvS raktárházas jelenetében tényleg eszméletlenül menő volt), merthogy az bevált… ettől azért a legtöbben sokkal többet várnak szerintem ettől a mozitól.

  Minek vezették fel Jokert/Harleyt/Deadshotot akkor a SS-ban? Plusz ott van rengeteg sokkal izgalmasabb gonosz karakter Batman világában, akár olyanok, akik kaptak már régebben szerepet filmvásznon (pl. egy Riddler), akár olyanok is, akiknek ez még nem adatott meg (Court of Owls, Red Hood…).

  Persze ez csak kezdeti félelem kőkemény egy darab 20 másodperces videó alapján és igen, simán lehet jó a film stb stb. Csak ehh… első bejelentéstől egy “kicsit” mást vártam.

 10. @goretityd: Lehet Deathstroke-Joker fő gonosz páros lesz, nem Black Mask-Joker, ahogy korábban pletykálták. Ami akár működhet is. A 2+1 gonosz kicsit sok lehet, bár Joker-Harley inkább egy csomag, mint két külön ellenfél. És működhet, hogy DS a két őrültnek dolgozik…

  És szerintem a Court of Owls filmen nem működne. Inkább sorozatban, felvezetéssel (tudom, lesznek Gothamben, de ott meg Batman nincs)

 11. Supes részegen kipöccinti a világból az American Alienben, Batman meg majd 2 és fél órán keresztül próbálja majd lenyomni a saját filmjében. :)

 12. $goretityd: gondolom a saját filmjeik miatt. oké, joker 100% fel fog tűnni valamelyik batmanbe, de Harley-nak valószinű ugye less saját, Deadshot vezetgetheti a SuicideSquadot, nemkell mindenkit beleerőltetni a Batman filmekbe.
  Egyébként örülök ennek a hirnek, mert igy valószinűleg tényleg egy földhözragadtabb sztorit kaphatunk világvégézés nélkül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.