What Now?-előzetes: Kevin Hart stand-up filmje

Újristen Hale Berry milyen jól néz ki benne. Amúgy csak simán a What Now turné legnagyobb fellépését fogják megmutatni, csak rendeztek hozzá egy kis körítést valami kém témával. Aki nem bírja Hartot, az ne nézze meg a poszter alatti trailert.

Ha eddig nem volt nyilvánvaló, hogy miért teszik ennyi filmbe, most tisztán látszik: iszonyat népszerű odakinn.

kevinhartposter

12 hozzászólás a “What Now?-előzetes: Kevin Hart stand-up filmje” bejegyzéshez

  1. Idegesítő és nyivákoló mitugrász, csak szeretne olyan humoros és karizmatikus lenni, mint Martin Lawrence vagy Eddie Murphy volt anno.
    Az a mázlija, hogy jó társaságba került és mindig van mellette egy nagyobb név, aki felhúzza egy elviselhető szintre (Will Ferrell, Ice Cube, The Rock). Kint lehet megőrülnek érte, de ami nagy kár, hogy az aktuális Hart-limonádé miatt nálunk sok értékes film maradt ki a (házi)mozis forgalmazásból. (Imo)

  2. @human: ízlések és pofonok, de ebben ellent mondanék. Ice cube minden idők és a világ egyik legjobb hip-hop előadója, akire pályatársai is felnéznek. Az egyébként tekintélyes filmográfiája nélkül is nagyobb név, mint Hart. Lehet, hogy a szófosó törpét (megfoghatatlan okokból) most komálják a népek odakint, de ide a rozsdás bökőt, hogy a legtöbb magyar (és Amerikán kívüli) néző Jégkocka miatt ült be az egyébként harmatgyenge Pofázunk-mozikra. :)

  3. Hydro: nem, ezek nem ízlések és pofonok. Szerintem is Cube jobb a filmben, és hatalmas amit a hiphopért tett, viszont moziban Hart a nagyobb név a sok sikerével, míg Cube nem sok mindent tud felmutatni (csakis pénzügyileg).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.