A Jumanji folytatásról

A Rock pár hete azt mondta, hogy nem remake lesz a vele készülő Jumanji, hanem nagyjából folytatás. Egy ilyen párbeszéd is elhangzik a filmben:

“This is Jumanji… It’s sort of mythical among gamers, supposedly all the copies were destroyed because people would just get too into it.”

“Too into it?”

“People thought it was dangerous or something, this was a long time ago, in the ’90s during all the parental warning crap. People were paranoid.”

“What are those?”

“Avatar names, you pick a character and you’re that one for the game.”

A rendező ugye Jake Kasdan (Bad Teacher, Sex Tape) és a Rock mellett szerepel benne Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, és Karen Gillan is. Már csak egy concept art kell a főszereplővel, nem?

jumanji-rock-concept

human
írta
2016. 09. 02. 04:10
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Jumanji folytatásról” bejegyzéshez

  1. Én nagyon szeretem a Rock-ot mint szinészt, vannak karakterek akiket nagyon jól eltud játszani. De jelenleg a csapból is ő folyik, ami már kicsit sok. Plusz ezzel a Kevin Hart, Jack Black csapattal tuti vmi debil komolytalan dolgot fognak kihozni belőle… Már meg lett mondva de soha ne told fullba a kretént!! Valami csilivili CGI maszlag lesz a Jumanji-ból, mint az Utazás a Föld középpontja 2-ből.

  2. Szerintem a Robin Williams féle nem volt debil, nem tudom most miért kell belőle komédit csinálni.

  3. A sziklátol messzi- messzi van aszinészkedés,bár manapság már olyan nemis nagyon van,sok semmilyen filmröl nem beszélve.

  4. Cápi: az a szégyen, h vannak emberek akiknek csucspontot jelent egy filmben, ha ez a tag vindizellel bunyózik. Az még gázabb ha kritikát is ír.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.