Póki

Spider-Man: Homecoming forgatási képen badass Tom Holland.

14134637_299463307086315_1880173727_n

23 hozzászólás a “Póki” bejegyzéshez

 1. Kúl. Jó lesz ez a Holland srác edzsi új pókinak, laza is, ügyes is. Bár vagyok annyira öreg(27) sajna, h nekem Tobey marad póki örökre. :D

 2. Ez is olyan gagyi lesz, mint a garfield féle tini f0s. Főleg az afro mary jane lesz élvezhető, meg a dedós pókember. Nevetséges.

 3. Aki egy radioaktív pók által megcsípett srác sztorijában többet lát, mint egy gyerekfilmet, az rossz hekyen kopogtat. Hahó, ezek képregényfilmek, mesék, mint minden Marvel film evör.

 4. ?? nem csak gyerekeknek szóló képregények vannak, szóval ez az általánosítás felesleges részedről. persze pókember nyilván simán pg-13.

 5. A Raimi féle pókemberek jók voltak a maguk idejében, de lássuk be, eljárt felettük az idő. Aztán jött Webb aki még jobb filmeket csinált, minden téren, de sajnos nem tudta befejezni a trilógiát. Most pedig megkapjuk minden idők legjobb Pókember filmjét. Mert végre létrejött a Sony/Disney fúzió és a kis pók bekerült a Bosszúállók világába!!!! Az Amerika kapitány 3-ban a reptéren minden megmozdulása epic volt. Imádtam.

 6. Nem olyan bűn rossz a csodálatos 2. Annyi hibája volt reggeltől estig lehetne sorolni, de mindezek ellenére szerintem végig szórakoztató volt. Szórakoztatóbb volt, bármely másik 2014-es képregényfilmnél. Szívesebben nézném a folytatását, mint ezt. Igaz erről az új pókiról még nem tudok semmit, a CW kimaradt eddig.

 7. A Raimi felé verziónál csak jobb lehet. A Civil Warban 10 perc alatt lealázták az összes eddigi pók filmet!

 8. Bár eléggé undorít engem az a tény, hogy a Polgárháborban végig CGI volt Póki, de én úgy állok Holland Pókemberéhez ,mint Jared Leto Jokeréhez: Több játékidőt kell látnom tőle, hogy eldöntsem jobb- e mint az eddigi legjobb vagy sem. Amúgy eddig Garfield az igazi Pókember és Ledger az igazi Joker. :D

 9. Huskar
  Csak a Polgárháborúban volt fullos CGI, már megcsinálták a ruhát rendesen stb.. a Hazatérésben már több CGI nélküli jelenet lesz.

 10. Mint egy mini Daredevil…apropó DD vagy Fisk befigyelhetne egy cameo erejéig, mégis csak kötődnek pókihoz főleg az utóbbi.

 11. Iceman
  Mondták, hogy kihagyják őket, ami elég nagy hülyeség. Megtorló jelenhetne meg, ha már ott lakik Queens-ben.

 12. Iceman: a 2003-as Daredevilből Affleck még csak-csak beugorhatna, de Michael Clarke Duncan, aki Fisk-et játszottta, már bajosan, mert 2012-ben meghalt.
  Igaz, az eredeti Fisk nem fekete volt, gondolom a testalkat dominált a casting-nál, fehárben nem találtak akkora darab fószert :)

 13. Scorpion82 : kicsit le vagy maradva, mert létezik egy dd sorozat (ami begyógyítja a 2003-ban ejtett sebet)

 14. Igazából én csak azt írtam, hogy szórakoztatóbb volt, mint a többi, nem hogy jobb. Bár annál a kettőnél jobb is volt, igen. A galaxis őrzői borzalom volt, egy nagy nulla, míg az amikapi 2 meg csak szimpla középszar. Bár nyilván te ezzel nem fogsz egyetérteni, ahogy én sem azzal, hogy a csodálatos 2 rossz volt. Kár is ragozni. Egyébként 14 legjobb képregényfilmjének a DoFP-et tartom, de a pókin akkor is jobban szórakoztam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.