Certain Women-előzetes

Négy nő aki keresi a saját útját. Nagyon szépnek tűnik ez a film, na meg szomorúnak is így a trailer alapján. A poszter alatt nézhető Michelle Williams, Kristen Stewart, Laura Dern és Lily Gladstone négyese mozgásban.

certain-women-poster

14 hozzászólás a “Certain Women-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ezzel a “nővel” engem ijesztgetni lehetne. Minden mozdulatától kiráz a hideg, ki nem állhatom a fejét, egyszerűen irritál, úgy ahogy van. Nem is értem…….még ha jó színésznő lenne, vagy a tehetség egy kis szikrája pislogna benne. De nem! Jobban rühellem, mint a dagadt, ordibáló, káromkodó alpári megélhetési malac melissát, és ez nagy szó. Egyszerűen nem és nem! Amiben ez benne van, az nálam egyből a tiltólistára kerül. Hogy tud valaki ezért- de á, hagyjuk. Kár a szóért.

 2. Ja, amúgy a bamba fejű, tátott szájú, borjú arcú stewartról beszéltem, de szerintem ez már mindenkinek leesett.

 3. Szerintem nincs akkor baj Stewarttal, nem olyan rossz színésznő ő. Nekem még van is valami perverz vonzódásom is hozzá :DD
  A film meg igazi fesztivál filmnek tűnik. Lassú, komótos tempó, sok beszélgetés, aztán vége.

 4. OFFTOPIC
  bírom az oldalt, de ez a forum motor 2016-ban nagyon gáz. imádnék legalább egy válasz gombot
  ON

  Az Uratok: :D, de amúgy +. minden szava. a kedvenc érvem, amit a kedvelői szoktak felhozni a ‘nézd meg az Adventureland-et, abban jól játszik’, amiben végig pont ugyanezt az egy szarrá unt behernyózott fejet hozza végig :D

 5. Jöhetnek a kövek, de szerintem Kristen Stewart szép és tehetséges, izgalmas szerepeket vállal, elismert rendezőkkel dolgozik, és lassan már a filmfesztiválok állandó vendége. Elismerésre méltó, hogy nem akar belesüppedni a hollywoodi gagyiba, pedig simán megtehette volna hogy élete végéig a Twilight sikeréből él meg.

  Érdekes, hogy Emma Watsont meg mindenki imádja, pedig ezerszer rosszabb és unalmasabb színésznő.

 6. Edge: gondolom mert Emma Watson szebb, és jobb tinifilmmel, a Potterekkel futott be, nem a Twilighttal. De én is bírom Stewartot, a Clouds of Sils Maria-ban nagyon jó.

 7. En a space jumanjiban lattam mashol nem ezert nuncs bajom vele

  Melissa meg GG-ota ismerem es o sem idegesit.

  Nehez engem felhergelni.

 8. Most nem akarok vitát gerjeszteni de aki jobban szereti Emma Watsont az nem azért szereti jobban mert utálja Stewartot, hanem mert fényévekkel jobb színésznő. Engem baromira nem érdekel a külső. Melissát pl nagyon bírtam a Gilmore Girls-ben de miután annak vége lett átment nagyon gagyiba. Ezt a tátott szájú csirkét meg inkább a stílusa miatt nem kedvelem. Az hagyján hogy az Alkonyatban semmit se tett le elvégre az nem az ő hibája volt, abban még a legjobb színész is picsogni tudott volna csak. De eddig ne láttam tőle közepesnél jobb szerepet. Nem mondom hogy nem volt jobb de láttam már pár filmet tőle de nem estem hanyatt egyiktől sem.

  VISZONT! Emma karrierje egyértelműen felfele ível és ezt nem csak a HP-nek köszönheti. Aki ezt mondja az vak. Ha ez így lenne nem csak ő meg Radcliffe lenne központban. Mindketten remek filmeket választottak azóta. Nem mellesleg mindkettő baromi jó arc. Emmáról eddig még egy rossz szót nem olvastam de sajna ezt a kollegináról nem mondhatom el.

  És itt megint jöhetnénk azzal hogy az Alkonyat miatt mindenki ráfigyelt meg a kapcsolatára a csillámpónival de azért a HP attól a mesétől 10x nagyobb eposz és mégse lett belőlük “pornó sztár”. :D

  Mondjuk ezt a filmet lehet megnézem mert csípem a nőket benne, kivéve ugye az említettet. Ki tudja lehet ez a film megmutatja hogy tudsz színészkedni is. :D

 9. “En a space jumanjiban lattam mashol nem ezert nuncs bajom vele”

  Abban is ő játszott? wow

 10. Elég gáz, hogy még mindig itt tartunk, Stewart meg valószínűleg már az alkonyat filmek forgatásra se nagyon emlékszik. Kifejezetten érdekes fordulatot vett fel a pályája, összességében a twilight saga egy kitérőnek tekinthető, nem pedig az a lényeg.

  @DarkEagle: az Egy különc srác feljegyzései jó választás volt Watsonnak, és ennyi. Milyen más, jó és kihívást igénylő filmben szerepelt még? A Szépség és a szörnyeteg sem lesz egy mélyenszántó film, csak dől majd a lé. A Harry Potterben szereplők közül egyértelműen Daniel Radcliffe az, akire rá lehet mondani, hogy ível a pályája és jól választ szerepeket (és még milyen jól, wow).

  Ez a trailer pedig nagyon megfogott, kíváncsi vagyok.

 11. Abban is csak a thong jelenet miatt erdemes megemliteni. Van akinek nem kell villantani ahhoz hogy felfigyeljenek ra.

 12. az lehet hogy Kristen pályája fordult, de még mindig ugyanazt az egy nihilista baszokmindenre és legalább két doboz altató van mindig a táskámban karaktert hozza minden egyes filmjében. Ja meg néha egy félmosoly. A Clouds of SilMaria-ban is. Láttam, sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.