Bezár a mozi a Mammutban? Valójában csak pár hónapra.

Ma jött a Palace Cinemas PR anyag miszerint “nem üzemelteti tovább a Cinema City a Palace Mammut moziját”. Így kintről úgy tűnik, bár gondolom rákérdezve nocomment, hogy az üzletház és a mozi üzemeltetői között volt némi feszültség. Viszont ha megnézzük, simán mentek oda is az emberek, pedig Budapest legmagasabb normál termes jegyárával rendelkezett. Szóval a kérdés, hogy ki veszi át az uralmat.

Elvileg decemberben újranyit majd, de gondolom már előbb megtudjuk ki áll majd mögötte.

human
írta
2016. 09. 05. 20:00
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Bezár a mozi a Mammutban? Valójában csak pár hónapra.” bejegyzéshez

  1. Így első körben úgy tűnik, mi nézők ezzel csak nyerhetünk. Megújul a mozi és talán a brutális árazásból is visszavesznek.

  2. A szegedi pláza is vicc amit művel…2 hete működéskeptelenek a légkondicionálók…a mozgássérült felvonó nem működik jo ideje…ott se lepődnek meg ha változások lennének.

  3. a Mammut annak idején nem volt hajlandó beszállni a Cinema Cityvé alakítás költségeibe, ezért maradt mindenhol Palace, még a CC honlapján is, na meg ezért volt 30%-kal drágább a jegy a többi CC-hez képest

  4. A kedvenc mozim volt, amíg otthon voltam. Az árát meg leszarom, inkább kiadok 350 forinttal többet, de legalább nem a primitív, viselkedni képtelen, legalsó 1 százalék között kell végigülnöm egy filmet, mint a westendben.

  5. A Westend borzalmas, de nem feltételnül a CC a hibás a MOM Parkban lévő pl. nagyon hangulatos szerintem, főleg az 1. terem ami hatalmas és sokszor alig mennek az angolnyelvű vetítés miatt :)

  6. Pár éve volt hír, hogy egy földszinti kávézó bezárt szintén “sikertelenül zárult szerződéshosszabbítás” végén, a tulajok meg bezárkóztak és nem adták át a helyet. A CC most gondolom elébe megy a körbekordonozásnak és a médiában üzengetésnek. Azért arra kíváncsi lennék, hogy mekkora pénzekről is van szó. Hosszú távon nem éri meg a CC-nek, ha eggyel kevesebb mozija üzemel, szóval valószínű a plázások lettek hirtelen nagyon kapzsik.
    Mondjuk amíg Mom van, eredeti nyelvű vetítésekkel, nincs akkora gond.

  7. Felújítás alatt van a Mammut, az üzletek nyitvatartása is módosult egy ideje, gondolom most a mozit is utolérte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.