J.K. Simmons végzett a Justice League-gel

Mármint leforgatták a jeleneteit. Ő alakítja majd Gordon felügyelőt, és ezek szerint nem túl nagy szerepről volt szó.

My part is done. They are filming that for basically most of 2016, so some of the superheroes are still at work in jolly old London, but I’m back home with my family…. (My scenes were) mostly with Ben. In this first installment of the Justice League, Commissioner Gordon is not a particularly sizable part. We just kind of introduce him and see a little bit of his interactions with Batman — and with most of the Justice League.

Nem mellesleg aki kíváncsi a stábra, meg hogy a félmeztelen Mamoa hogy öleli át Gal Gadotot, annak egy videó is van. Valami olyasmit támogatnak, ami minket nem annyira értint.

human
írta
2016. 09. 08. 03:53
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “J.K. Simmons végzett a Justice League-gel” bejegyzéshez

  1. Ben Affleck kicsattan az örömtől. Mondjuk, mostmár, h rájött mihez adta a nevét, és h ez nem a TDK színvonala, naná, h nem annyira lelkes.

  2. “Inkább fáradtnak tűnnek, gondolom forgatás után vették fel”

    Akkor nem az lett volna a logikus, ha pihenés után vetetik fel velük a videót? :D Így csak pár órával később kerülne ki a videó. Nahát. Az kegyetlen sok.

  3. KingThanos:
    Nem, mert akit érdekel az ügy, amiért készült a videó, az azzal foglalkozik utána és nem arról kezd el csevegni, hogy Affleck utálja az egészet stb…azok számára nem az a legfontosabb, hogy totál toppon legyenek, hanem, hogy felhívják a figyelmet erre a dologra.
    Forgatás után pár órával én se hagynám ott a gyerekeim kicsípve stb egy videóért, amin nem az a lényeg, hogy nézek ki…

  4. Mi ez a baromság hogy “minket nem érint az ügyük?” Nálunk talán nincs víz? Ne hülyítsük már tovább az amúgy is hülye embereket. És nyilván nem azért nem kiöltözve meg poénkodva csinálták a videót mert kurvára nem ez volt a lényeg hanem a MONDANDÓJUK! ;)

    Egyébként megkérdezhetem mi a frászt keresnek az ilyen posztok alatt olyan emberek akik élből utálják a DC filmeket? Vagy élvezik ha kinyilvánítják hogy mekkora értelmi színvonaluk van? :D

  5. Ez az internet. Mindenki szeret fikázni. És hol a legjobb fikázni? Ott ahol azok is látják, akik nem fikázni akarták…

  6. na mert a “darkeagle vérző szívvel kardot ránt” műsor még nem unalmas az internetnek ezen a szeletén.

  7. Géza de boldog…….a dc filmjei már olyan szinten nem érdekelnek, hogy le is húzhatják magukat a wc-n, főleg a két f0saik után.

  8. Még adtam egy utolsó esélyt a szuicid sz@rnak, de ezentúl nem adok ki pénzt ilyen trágyákért

  9. Human megint partatlan…
    Uratok, kecske akarki meg mittudomen milyen nicked van meg. Neked a mosomedve valo meg a marvel toy story.

  10. Nekem ez az egyetlen nickem, biztos lehetsz benne. A dc filmek meg nem csak nekem okoztak csalódást, hanem rengeteg rajongónak egyaránt.

  11. Uratok: ha többet nem adsz ki pénzt dc filmre, akkor azzal a szokásoddal is felhagyhatnál, hogy minden dc-s poszt alá odaírod, hogy szar volt az összes filmjük, a továbbiak is azok lesznek, te színvonalon alulinak találod őket, stb..stb.. had ne soroljma tovább a sirámaidat.

  12. A komment-szekció véleménnyílvánítás céljából van kitalálva, de szólj nyugodtan, ha tévedek. Akkor miért ne írhatnám le a véleményemet akár ezerszer is, ha úgy tartja kedvem? Vagy van valami paragrafusod erre? Nem írhatok dc film-poszt alá negatív véleményt? Ezt melyik törvény tiltja, egész pontosan?

  13. “az internet a világot behálózó kommunikációs lánc, ahol mindenki filmekről rinyál és pornót csereberél…siralmas kis pöcsök, akik még mindig anyucinál laknak, letöltik a forgatókönyveket meg a szerintük bennfentes infót a filmekről, amiket úgymond utálnak, mégis állandóan ugatnak róluk” Affleck :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.